Keresem:Arcana mods

Soha ne mondd hogy “soha”, mert “más” is volt már így… :grin::grin::joy:

+1 voks… Multnap vettem egy kissé drágább levest, nyaralásra… Alig fogtam hozzá, máris üres volt a flaska… És az íze is mennyei volt…

6 kedvelés

Hát ezaz. Magyar fejjel gondolkodtam. Hehe

2 kedvelés

Ez a precíziós munkákról elvonatkoztatva ( hu nehéz szó :rofl:) amire rá aggatják hogy kézmíves az már turbó az áron. De valyon mennyi kezét lát a dolog ? Mert nem hiszem hogy a mester darabon kívül minden egyes db szeglete mindenek ami kézműves látja a kezet

2 kedvelés

A 415 cnc gépen készül…és minden darabkáját tolómérővel ellenőrzi személyesen és szereli össze …

1 kedvelés

Csak a mitutoyo másra rá se nézz
image

1 kedvelés
1 kedvelés

Látom magam elött ül a mester rakja össze valami nem stimmel. Vakarja a fejét rá mér, igazit, rámér, igazit, még mindig nem jó . Hmm tép a hajából és elkezdi csiszolni mint a kristály koponyát :rofl: még mindig nem jó . Megint tép a hajából csiszol tovább . Most sem jó mert már nincs haja :rofl: csak egy meg oldás van SZEPUKU :grin::grin::rofl::rofl:

2 kedvelés

Erről most eszembe jutott ez:

:smiley::smiley::smiley:

2 kedvelés

Igazi highend handmade. :rofl:

Persze kicsit (nem kicsit) túlzás némelyik rta-nál de a minőség azért nem mindegy.Jártam már úgy,hogy csak úgy valamilyen különös oknál fogva rozsdásodott az állandó könnyezésről meg ne is beszéljünk ami marha bosszantó ha ki nyírja a modot is…

1 kedvelés

Azért is várták rá kva sokat mert faragni kellett . :rofl: Amúgy a modern sport kocsik elődje​:grin: de nem motorikusan :shushing_face:

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.