nekem túl árazottnak tűnik…
Olyan árban van mint a dwarv,kíváncsi vagyok mit tesz rá ízben a kicsi kazántér
Nekem a törpétől bármi jobb
Mi a drága? Mint szinte mindenben úgy látom itt is a csillagos ég a határ.
Facebook oldaluk is van, abban watsap, messenger kapcsolat is található, sztem angolul bárki írhat nekik infók érdekében…
Sajnos így van …pedig de szeretnék 2ft-ért kalácsot venni(valahogy így van a talán a dalba ?)
ez már drága:
Ennyi pénzért már nm lenne szabad, folynia sem…
Nem is folyik…
Viccen kívül és tényleg nem vitaindító kérdésként, hanem őszinte kíváncsiságból…
Ezeknek az ára pariba van a minőséggel és ad akkora difit, amit az ára sugall?!
Vagy ez inkább kicsit olyan mint leugrani vásárolgatni a louis vuittonba?!
Sajnos pariba van a minőséggel és az ízel…
Annyit mondanék erről a vuttyont nem ismerem de ezeket a kazánokat igen és jók
Akkor nem ilyen sznob pénzkidobás, hanem kapsz is valamit cserébe…
Mondjuk addig szerintem nem fogok eljutni sosem. De legalább ezt is tudom.
Elismerném ha csak sznobság lenne…de nem az…
Mi a drága? Magyarországról nézve szinte minden. A haldokló nyugatról meg…egy batch highend cuccot úgy kapkodnak el, mint a cukrot.
De eljuthatsz én klónokkal kezdtem,de rájöttem ezeknél és az aromáknál is hogy ami úgymond "drágább"az finomabb.
A sznobság nem a 100 eur, de azért az 500 euros tank nem tud 400 eurral többet szerintem, itt már ahogy megy fel az ár, úgy romlik az ár/érték arány. Persze az is lehet, hogy azért ennyi, mert kis példányszámban készítik.
Van ss és van a titán kazán .
Ugyanaz a belseje max könnyebb súlyrade cserébe drágább
Igen azért már magasabb árba be jön a hype is.De pl.a 415 is kis példány számú precíz jó minőségű cucc.A stab fa modok amik nagyon magas árba vannak ott meg a sok baszakodást kell meg fizetni…tudom mert csínáltam párat.Ha úgy mond kézzel készűl van vele meló…
Tudok venni húszezerért egy darab fát,de abból még nem jön kraftsztem sok szerszám kell hozzá mire elnyeri a végleges formáját,és ugye a belefektetett idő…és szinte nincs egyforma minta. Na ezért drága