Keresem:Arcana mods

nekem túl árazottnak tűnik…

Olyan árban van mint a dwarv,kíváncsi vagyok mit tesz rá ízben a kicsi kazántér :blush:

1 kedvelés

Nekem a törpétől bármi jobb :joy:

Mi a drága? Mint szinte mindenben úgy látom itt is a csillagos ég a határ. :wink:

3 kedvelés

Facebook oldaluk is van, abban watsap, messenger kapcsolat is található, sztem angolul bárki írhat nekik infók érdekében…

1 kedvelés

Sajnos így van …pedig de szeretnék 2ft-ért kalácsot venni(valahogy így van a talán a dalba ?) :joy:

4 kedvelés

ez már drága:

3 kedvelés

Ennyi pénzért már nm lenne szabad, folynia sem…

Nem is folyik…

3 kedvelés

Viccen kívül és tényleg nem vitaindító kérdésként, hanem őszinte kíváncsiságból…
Ezeknek az ára pariba van a minőséggel és ad akkora difit, amit az ára sugall?!
Vagy ez inkább kicsit olyan mint leugrani vásárolgatni a louis vuittonba?!

1 kedvelés

Sajnos pariba van a minőséggel és az ízel…

2 kedvelés

Annyit mondanék erről a vuttyont nem ismerem de ezeket a kazánokat igen :rofl::rofl::rofl:és jók :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Akkor nem ilyen sznob pénzkidobás, hanem kapsz is valamit cserébe…
Mondjuk addig szerintem nem fogok eljutni sosem. De legalább ezt is tudom. :smiley:

1 kedvelés

Elismerném ha csak sznobság lenne…de nem az…

1 kedvelés

Mi a drága? Magyarországról nézve szinte minden. A haldokló nyugatról meg…egy batch highend cuccot úgy kapkodnak el, mint a cukrot.

3 kedvelés

De eljuthatsz :blush:én klónokkal kezdtem,de rájöttem ezeknél és az aromáknál is hogy ami úgymond "drágább"az finomabb.

4 kedvelés

A sznobság nem a 100 eur, de azért az 500 euros tank nem tud 400 eurral többet szerintem, itt már ahogy megy fel az ár, úgy romlik az ár/érték arány. Persze az is lehet, hogy azért ennyi, mert kis példányszámban készítik.

1 kedvelés

Van ss és van a titán kazán .
Ugyanaz a belseje max könnyebb súlyra​:blush:de cserébe drágább

3 kedvelés

Igen azért már magasabb árba be jön a hype is.De pl.a 415 is kis példány számú precíz jó minőségű cucc.A stab fa modok amik nagyon magas árba vannak ott meg a sok baszakodást kell meg fizetni…tudom mert csínáltam párat.Ha úgy mond kézzel készűl van vele meló…

6 kedvelés

Tudok venni húszezerért egy darab fát,de abból még nem jön kraft​:grin:sztem sok szerszám kell hozzá mire elnyeri a végleges formáját,és ugye a belefektetett idő…és szinte nincs egyforma minta. Na ezért drága​:blush:

3 kedvelés