Köszönöm. Kíváncsi vagyok én is Janink mire jut vele. Nem zárkózom el a gondolattól, hogy én vagyok béna. De ennyi variánssal, ennyi ideig piszkálni valamit… De nem veszem el Jani kedvét.
Köszönöm Samu. Most mehetek a boltba csokiért.
Köszönöm Bea. Igyekeztem, de így is olyan érzésem van, mintha valami kimaradt volna, pedig úgy érzem mégsem.
Köszönöm Kedves Bishop. Megtisztelsz, hogy olvasol.
Szeretek piszkálódni és kitartó vagyok…
Köszönöm Norbi. Szerintem is jobban jársz a Prime-al.
Köszönöm. Számomra a Kayfunok közül a V4, V5, Prime, Lite 2021 mi a legjobban tetszett. Még a Lite Plusz 2021-et is ide írnám, mert az csak a levegőző rendszerében különbözik a simától. Ezeket merem jó szívvel ajánlani. Természetesen a Prime jó választás.
Az üvegszálat maximum TC-ben használnám ismét. Ha véletlen megég, annál rosszabb nem sok dolog van szerintem. A töltése kiváló szerintem is. Meg lehet szokni, hogy úgy töltsem, hogy nem jut be semmi a keménybe. Tényleg csak ez a fránya túlhűlés a baja. Ami mindent elront.
Én is ilyen vagyok. Remélem tudsz majd pozitívan nyilatkozni róla.
A modon egy kis emelt előfütés lehet meghozná a huuut
Megnézem van e a Herában. A Vmate-ben azt hiszem láttam, hogy van. Nemsokára megnézem. De várj, ezt lehet meghagyom Neked. Jobbak a cuccaid.
Próbáld azért nem emlékszem van-e a herában…
Rendben. Írom majd mi a helyzet.
Nem hiszem, szerintem ugyanaz a csipp van benne, mint az akirában.
Valami dna kópia, elég alap beállításokkal.
Múltkor kotorásztam benne, akkor nem láttam. Majd ismét átnéznem, de nekem sem rémlik.
Gratula! Ismét remek beszámoló! Szerintem a legtöbbet hoztad ki ebből a termékből! A neves gyártó félresikeredett tervezése eddig nem hozza az elvárásokat!
Köszönöm Robi. Igazad van, ez egy hatalmas bukás.
Kayfun 4-re is azt mondták amikor ki jött…
Nekem már az az X is gyanús volt, miért pont X? Mert ha még pipa lenne, azt mondom, oké, de X?
V4et szerettem, 2x is megvolt. De aztán összeszorult a léállító…