Köszönöm.
Kíváncsi vagyok én is Janink mire jut vele. Nem zárkózom el a gondolattól, hogy én vagyok béna. De ennyi variánssal, ennyi ideig piszkálni valamit… De nem veszem el Jani kedvét. ![]()
Köszönöm Samu.
Most mehetek a boltba csokiért. ![]()
Köszönöm Bea.
Igyekeztem, de így is olyan érzésem van, mintha valami kimaradt volna, pedig úgy érzem mégsem. ![]()
Köszönöm Kedves Bishop.
Megtisztelsz, hogy olvasol. ![]()
Szeretek piszkálódni és kitartó vagyok.. ![]()
Köszönöm Norbi.
Szerintem is jobban jársz a Prime-al. ![]()
Köszönöm.
Számomra a Kayfunok közül a V4, V5, Prime, Lite 2021 mi a legjobban tetszett. Még a Lite Plusz 2021-et is ide írnám, mert az csak a levegőző rendszerében különbözik a simától. Ezeket merem jó szívvel ajánlani. Természetesen a Prime jó választás. ![]()
Az üvegszálat maximum TC-ben használnám ismét. Ha véletlen megég, annál rosszabb nem sok dolog van szerintem.
A töltése kiváló szerintem is. Meg lehet szokni, hogy úgy töltsem, hogy nem jut be semmi a keménybe. Tényleg csak ez a fránya túlhűlés a baja. Ami mindent elront. ![]()
Én is ilyen vagyok.
Remélem tudsz majd pozitívan nyilatkozni róla.
A modon egy kis emelt előfütés lehet meghozná a huuut
Megnézem van e a Herában.
A Vmate-ben azt hiszem láttam, hogy van. Nemsokára megnézem. De várj, ezt lehet meghagyom Neked. Jobbak a cuccaid. ![]()
Próbáld azért nem emlékszem van-e a herában…
Rendben. Írom majd mi a helyzet. ![]()
Nem hiszem, szerintem ugyanaz a csipp van benne, mint az akirában.
Valami dna kópia, elég alap beállításokkal.
Múltkor kotorásztam benne, akkor nem láttam. Majd ismét átnéznem, de nekem sem rémlik.
Gratula! Ismét remek beszámoló! Szerintem a legtöbbet hoztad ki ebből a termékből! A neves gyártó félresikeredett tervezése eddig nem hozza az elvárásokat!
Köszönöm Robi.
Igazad van, ez egy hatalmas bukás. ![]()
Kayfun 4-re is azt mondták amikor ki jött..
Nekem már az az X is gyanús volt, miért pont X?
Mert ha még pipa lenne, azt mondom, oké, de X? ![]()
V4et szerettem, 2x is megvolt. De aztán összeszorult a léállító… ![]()