Kávézós aroma

Sziasztok!
Tudtok a liquid hall pompei-hez hasonló aromát, amit itthon be lehet szerezni, esetleg személyesen párkányban?

Az dohányos vonalon ezt az egy aromát használtam és kezdek kifogyni. A gyümölccsel meg annyira nem jön be a kávé :smiley:
Előre is köszi!

3 kedvelés

Bombo - Supra, Bombo - Nutty Supra, Bombo - Supra Aldonza, Bombo x King’s Crest - Don Juan Reserve Supra. ÉS ezek csak a Bombo-k. Általánosságban, bármilyen dohány-kávé/szeszesital/aszalt gyümölcs kombináció. De persze ez szubjektív, maximum irányvonal. Majd jönnek a próbb kivonatos legények is, és leírják, melyik dohányfajta is lehet jó még amellé… :wink:

4 kedvelés

Nekem még mindig a RY4 a favorit

5 kedvelés

A Bombo is egy tökéletesre hangolt RY4 valójában… :wink:

5 kedvelés

Szia @Aron_Sipos.
A feleségem is csak a LH Pompej-t szívta csak, viszont annó bejött a képbe nála az Omerta La Famiglia The Hitman, kostold meg, ez egy kicsit hajaz rá szerintem! :wink:
Egyébként a MJ Babylon ami egy az egyben az, de azt csak Angliából lehet beszerezni, az meg nem olyan egyszerű! :sad_but_relieved_face:

4 kedvelés

Supervape Arabica - ha még lehet kapni…meglepően jó frissen kv-gépezett kv íz.

(Hoooogy lehet kv mellé kv-s levest színi??? :open_mouth::open_mouth::open_mouth::grin::wink:)

3 kedvelés

Simán :grin:
A Supervape Arabica jó cucc, de nagyon KV.
Don Cristo Coffee vagy cégen belül maradva 3Baccos Bogota esetleg jó lehet helyette​:thinking:
Mindkettő keményen kokszgyár​:sweat_smile:
Szerk.:A&L alucard kimaradt, ha már KV

4 kedvelés

A jó kv élőben is fog :joy: fogat, hasat​:thinking:(vagy fosat? :roll_eyes:), pólót, kanalat, begrét…elvárjuk hogy a tankot is vágja haza hamar.

5 kedvelés

Titkos tipp kv mellé-
Vape or Diy Démence Cérébrale
Vanília-mogyoró, de nem az a szirupos
Vape Institut Mallok/Tallak/ Mr.Viggo

Na ennyi ötlet elég lesz 1-2 hónapra :sweat_smile:

4 kedvelés

Köszi mindenkinek, szemezgetek az ajánlasokból!

4 kedvelés

Ezeket megkóstolom én is. Köszi a tippet! :+1:

4 kedvelés