Megint tanultam egy újabb forrást
Csak ki kell faggatni benneteket és kivárni a tutit
Kérdezhetsz is!!!
Bakker …igazad van ,mindig várok a tutira és lassan megtudom mit honnan érdemes
Milyen az,hogy A1 Kanthal?
Sima kanthal,nyugi neked is olyan van
Kéz csókolom Beatrix ! Szervusztok !
A sima kanthal huzalt valamikor a vape42 ben vettem ! Az A1 az annyiban különbözik , hogy fényes a felülete nem matt. De mindenben megegyezik a két huzal ellenállásban is. Jobbára ma már csak A1 est kap az ember. A vape42 nél lehet a sima régi huzalt kapni szerintem, vagy már ott sem , nem tudom, mert egy ideje nem tőlük veszem.
A csavar csere megoldotta az elszíneződést…
Hála istennek , hogy sikerült !
Neki ehez semmi köze Te találtad ki a megoldást…
Akkor nekem is be kellene szerezzek egy kanthal A1 drót kötetet.
Olyan apróság pedig ! De ha jól belegondolunk az imbusz fejében meg tud ülni a kondenz vagy akár a lekvid is és indul az oxidáció pff. Én szívem szerint az imbuszokat el is felejteném a tankokban !
Persze lent az 510 csati az más oda elviekben folyadék nem !
Szerintem a minőséggel volt gond mert imbuszt raktam bele de nem is értem azt hittem eredeti dvarw jó minőség…
Hja én már a szememnek sem , nemhogy eredeti Igaz nem is látok már csak homályost !
Már csak a szemüveg ami segít , monitorhoz egyes tekeréshez kettes minden máshoz másfeles.
Lehet még a decket ami összefogja meg ami az afc-t fogja azt a kettőt is kidobhatod , mert ugynaz a csavar !
Igaz azt is kicserélem…Köszi!!!
Egy dolgot nem értek , a maxismókon egy darab csavar 250 forint amúgy meg filléres tétel ! Miből van ez a csavar ?
Nem tudom …és még is szar…
Lehet egy csavar üzletbe meg fillérekért meg lehetne kapni akár savállóban is … és az lenne az igazi , majd ha bemegyek Szegedre, a Rappaihoz benézek náluk tuti kapok…
Pénz pénz még több pénz…