joyetech ego one clr 1 ohm pori létezik még valahol mao-on??
Szia ..( csak mert illik köszönni )
Csak görögben találtam ..elvileg szállítanak mindenféle Európában .. nem tudom ,hogy ide szállítanak e ,de egy próbát megérhet ,ha fontos .. ha nem akkor készülék csere .. kiszolgálta már az idejét sztm ..
Szia! Nos, köszönöm a válaszodat, Dvarw E készülékeimhez kellene, egy próbát teszek, egyébként a régi porikat újítgatom, de már kissé leharcoltak.
Szia, ha Magyarországon keresnél, szerintem a nemzethy mutyidohányban is érdemes érdeklődni, Joyetech mind porlasztóban, mind készülékben szokott lenni a kínálatukban. Mivel a készlet boltonként eltérő és nem is mindegyik tart vape cuccot, érdemes pl. megyeszékhelyen, nagyobb forgalmú boltokban érdeklődni.
Szia! KHW Mods-ra várok, a többi keresés eredménytelen.
Szia! Szerintem nem M.O.-on sehol nem találsz. Vigyázz a meglévő újraépíthetőkre. Esetleg ha felbukkan egy E valamelyik csoportban porikkal meg kell venni.
Sziasztok ! Egy Dvarw-E érdekel valakit esetleg ? Van egy eladó példànyom rengeteg pótalkatrésszel .
Debreceni barátok csoportban…
Szebb jövőt Zolika! Mik vannak hozzá?
Szia @Zolika Kérlek, hirdetésben tedd fel. Köszi
Nem,nem én hirdetem !!!
Csak megosztottam mert keresték
Tudjátok,inkább a véremből mint az rta-imból egy darabot is
Oh, ok bocsi Tényleg írtad is, hogy hol van meghirdetve
A rend, mindenekelőtt is… de próbálunk illeszkedni.. ez jó dolog.
Szia! Hmmm, a Debreceni barátokra, mindent kiad a kereső, csak épp azt nem amit írtál (Dvarw E)
Szia! Kontakt megtörtént, a többi később!
Sajnos számomra túlárazott volt, így elálltam az üzlettől!
Sajnos tudom…én ezért SEM árulnám az enyéimet,pedig van hozzá mindenem mindegyikhez.
Azonnal meg kell gazdagodni egy darab régi rta-n sokak szerint,és aranyárban akarják eladni.
Rosszat nem akartam csak mint opció dobtam fel,mert ugye az most a divat hogy ÁRAT azt harapófogóval meg pm-ben kell megtudni mindenről
Mit kértek érte?
22 ? Ha jól tudom…
25+szállítás