Ízes gőzök rábeszélő, kibeszélő

Sokan nagyon szeretik. Nekem pl. túl édes (olyan mézesnek érzem, de már túlzóan), pedig alapvetően nem ódzkodom az édes ízektől. Dehát ez a szubjektív kategória…

3 kedvelés

Nekem pedig a kedvencem lett. :yum: De nem címkéig öntöm, hanem kb tele. :sweat_smile: Az kb. +15ml, így pont jó. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem pártolom Jánost tényleg…de Journey aroma nem kell gazdaságosabb tőle !

5 kedvelés

Annyian írtok a journey-ről, de az mind dohányos, ugye?

2 kedvelés

Van pár jó ízük, de van pár “fura” is. Amúgy gazdaságos :+1:

2 kedvelés

Nem tudom miért pártolás. Az tök jó, ha egyetértés van. :slightly_smiling_face: Amúgy gazdaságosnak gazdaságos. Még lehetne higítani. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Izgalmas! A pekandio, nem jött annyira be, túl tömény, jellegzetes, elnyom mindent

1 kedvelés

Van nekik desszert, gyümi is.

2 kedvelés

Kicsi arányban lehet benne. Hja, a Gold verzióban van egy hangyaf@sznyi alma is. Settenkedik de jó setuppal kiérzik egy nagyon picit.

1 kedvelés

Ami neked fura az nekem jó :grin:sosem vettem mék latyakizét de nem is vagyok kívánós rá:rofl::rofl:

3 kedvelés

@Zolika a Journey-ből van olyan ami édes, édeskés? Desszertesebb kicsit…

5 kedvelés

Neked ízlene a mai csalódásom is.
Journey El Presidente.

Nekem édes :frowning: 1 ml-t szívtam el…

4 kedvelés

Jól hangzik, de most nem veszek​:joy: holnap só rendelés lesz, ha szerencsém van és még tart az akció es egy db kedvenc aroma​:heart_eyes:

4 kedvelés

Ez engem is izgat! A gyümisek nem jönnek be hacsak nem valami full édes eper :grin:
A dohányosok se… tipice desszert aromák! Jó kis édes lötyik :smiling_face_with_three_hearts:

4 kedvelés

Most a Mild Seven van a Taifunban ,étcsoki+dohány ,az 555 most van érésben még nem próbáltam rá:blush:de engem megvett a márka​:blush:

7 kedvelés

Ez a kék villamososos ippen olyanasmi. :grin: Fincsa. :yum:

7 kedvelés

Megvesszük azt issssss​:rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Flavorist Tabak Royal :+1:

3 kedvelés

Nagypapi, spirits, baklava, meg a gold mz @Zolika szerint jó

4 kedvelés

A Gold MZ-ben van valami nonfiguratív íz is, csak félig jött be nekem.

1 kedvelés