Nekem pont jók nagyjából full felöntve. De a villamoson kívül a többi nem volt “túlízes”.
A popcorn zavar benne. De nem írom le többször, mert letilt a fórum
Nem tudom, 4et próbáltam, abból kettő jött be. De még majd szeretném megkostolni amit Zolika mondott az MZ és azt a csokisat én úgy kevertem, ahogy a gyártó írta
Van DL tankom. Próbáltam is DL-ezni. Nem tetszik, olyan “rendellenes”. Persze 3, 6 levessel. Íze se vót.
Th az nem tüdőlövés.
Úgyhogy én meg a DL nem lettünk barátok.
Próbáltam az “ork” kollégám Heizi DL-ét is… Nem.
Aha értem,szerintem tömény
Még nem kóstoltam az MZ-t. Figyel a polcon. Milyen csokis?
Az semmilyen ,az karamellás.
A mild seven a csokis
Igen, látod már nem emlékeztem a nevére
De a te leveseddel próbáld ,ne olyan kis hejzenfittyel ! Lehet le se tennéd annyira th bajnok lenne neked.
Hamarabb kapod a dózist belőle mint mtl ből
Jah nyomassa bele a dohányos 6, 8as levest
Még holnap is reagálni akarok a best ötleteidre
Viccet félretéve: a DL nekem full testidegen. Illetve a tüdőm se volt sose 100. Plusz nem is ízlik. Mindezt alátámasztottam elég próbával.
Szerintem a DL nem is torokban üt(ne).
Jó az az mtl.
Mikor pipáztam, azt meg tüdőzni akartam.
A DL nagy százalékban nem az erős dohányosok, átállók játéka szerintem. Megdöbbentően nagy százaléka a tini generációnak DL-ezik. Elnézegetve őket, 1. fingjuk sincs mi az az mtl, 2. nem átszokók, hanem rá. 3. Vg többlettel szeretnek sárkányost játszani.
Tiszteletben tartom, aki szeret DL-ezni. Én nem.
Ok rendben
Még egy 5let üvegszálas tekerés…?
Majd kialakul, 75 nap még nem olyan mint 3-5-10 év.
Rda-ban próbáltam, ott odavágott.
Akkor egy Jorda B…
Még előtte berepülöm a Pelso-t hogy az én világom, vagy sem.
Egy Eleaf Pico Squeeze ss-en gondolkodom, meg valami kisméretű rávalón.
De még tekeréseket, huzalokat se teszteltem ki eléggé. Pl. holnap tekerek az @Peva71 Éva ajándék Dicodes NiFe-vel
Amik nálam jártak mtl tankok közül a leg th-sabb a Berserker mini v2-volt megfelelő setupal ill. a Phenomenon Zest V2 talán ő volt a legdúrvább