Mielőtt félre értenél, nem sértésnek szántam
Inkább csak magas labda volt
Én is így voltam vele mint te, hogy ne dohányos,
mert nem azért szoktam át
De ezeket amiket említettem ne úgy képzeld el
mint egy hamutartó, ha nem tudnád hogy mi van benne lehet fel sem tűnne.
Pl. 100ml Obsidian liquid, 7,5%ban keverve tartalmaz 3% RY4et ,
amiben már benne van X% karamell + vanília.
Ezeket nyugodtan lehetne úgy hívni,
hogy desszert ami nyomokban esetleg dohány aromát is tartalmazhat
A “dohányos” ízek inkább csak egy kategória.
Szinte semmi közük a cigi ízéhez, azt a -t nem lehet reprodukàlni.
Inkább úgy jellemezném őket, hogy komplex ízek, nem olyan egyértelműen beazonosíthatók, mint a gyümölcsösek. Vannak köztük keserűbbek, “durvábbak”, szárazabbak, és vannak édesek, selymesen lágyak, kimondottan kellemesek, sokféle kombinációban. Általában több érlelést igényelnek, mint a gyümölcsösek.
Egy jól eltalált dohányos ízre épp az összetettsége okán talán nehezebben un rá az ember.
Hm… ezek hasznos infok egy magamfajtának, köszönöm.
Lehet akkor majd kipróbálok egyet egyet. Bár dl-ezek, úgy olvastam abban nem az igaziak.
Kollégám nemrég rendelt Bombo-t, meg nem mondom melyiket, ilyen mogyis. Az illata nagyon jó
Szerk: bár gondolkozok egy MTL szetten, mert a munkahelyen kitalálták hogy csak 2 óránként mehetünk ki gőzölni… a DL kazánnal meg nem tudok sutyiba a wcben
Szerintem bátran próbálj ki dohányos ízeket is, értékelések alapján biztos találsz kedvedre valót.
Én évekig szinte kizárólag az M-Type-ot szívtam, mostanában szereztem be új ízeket kipróbálásra, és akadt is köztük egy-két jó. Pl. a Halo Tribeca nagyon bejött; ez sem tipikus dohány íz. Ezt pl. ajánlom, könnyed és kellemes.
Az e-cigi egyik előnye, hogy ott is használhatja az ember, ahol egyébként nem lehetne, ha másként nem, akkor a wc-ben. A túl nagy gőz persze ilyenkor tényleg nem előnyös.
Igen, így van, jól tudod
Levegő összetételt csak a méregdrágák vizsgálnak, a legtöbb helyen nem olyan van. Az elvileg nem jelezne be. Legalábbis ezt mondta a riasztós ember amikor beszéltem vele erről.