Persze lehet ökörség amit akarok. Még csak most ültem fel erre a vonatra, és kicsit sötét van
Eddig nautilus 2 (szerk: nem 2, hanem 3, elírtam) tankot használtam, 0.3 ohm-al, 23W-on, legnagyobb levegővel, az egyenes 510-es driptippel. Ha jól értelmeztem az információ rengeteget, ez rdl felhasználás.
Na most megjött a Dead Rabbit M, 0.25-ös mesh lapot tettem bele, és az ajánlott 45-55W helyett csak 35-öt adtam neki, alig kinyitva a levegőzőt.
Az ennél masszívabb gőz egyelőre kellemetlen volt, persze lehet rákapok majd.
Ha jól gondolom, ez is inkább rdl felhasználás.
Javítsatok kérlek ha valami nem kerek a fejemben
Hát, rendeltem Kanthal 26GA valamint SS430 24GA huzalt, meg ilyen előretekert Wotofo Dual Core Fused Clapton Coil Ni80 0.62 Ohm.
Aztán majd lesz valami
Sziasztok!
Rendelt már valaki a sourcemore oldalról 150 euró (164dollár) feletti értékben, csak azért kérdezem, mert szeretnék onnan rendelni, csak nem tudom, hogy ha futárral Hollandián keresztül jön, akkor az áfa, és vám mentes ugye, expressone hozza.
Köszönöm.
Szia. Igen. Bőven több volt. Mindenmentes, csak nem gyors. Annyi a vége, amit a megrendeléskor látsz.
Szia. Azért kérdeztem, mert 270 dollár lett volna mindennel , csak nem mertem így megrendelni, inkább 2x rendeltem, így 6-7dollárral lett több a csomag, de akkor ezek szerint ha rendelek 400dollárért amit kifizetek a sourcemore nak ezenfelül nincs más fizetni való itthon pl. (NAV).
Szerintem jól tetted, hogy ketté osztottad
Hölgyek, Urak! Ha valaki nélkülözni tudja a pluszban ehhez a tankhoz csomagolt borostyán színű drip tip-et azt szívesen átvenném. Köszönöm
Én csak most vettem észre! Gratula aki időben rá csapott
Még van 16 db.
Nekem out of stock-os
Vártam én is a színes mijacsudát. Nem szerettem volna de már beleéltem magam. Erre fekete jött. Most boldog vagyok