Gyártó: Infamous
Ízvilág: fahéjas-karamellás-vaníliás dohány
Keverési arány: 20 milli aroma a 120 chubby flaskában
Érlelési idő: kérdezzétek meg Paska vapertársat… ![]()
Tisztelt Hölgyek és Urak! Vaperinák és Vaperek!
Így karácsony közeledtével egy elég különleges, de mégis egyszerű jószágot hoztam Nektek a virtuális boncasztalra, ami az utóbbi időben eléggé belopta magát a szívembe. De nézzük előbb picit az előzményeket…
Az elmúlt időszakban jópárszor fordult elő, hogy Paska vapertárs konyhamalaca voltam, tőle jött a Jericho, a Nutty Supra, meg ez is, így a cikk elkészültében jár neki a pacsi!
De nézzük mi van a palackban: fahéjas RY4, nemes egyszerűséggel. Vedd ki a diót a dohány, a vanília, és a karamella mellől, és cseréld le fahéjra. Zseniális. Krémes, dohányos, édeskés, fahéjas, röviden. A fahéj veszélyes dolog az aromában, nem egyet szívtam már, amit a fahéj elvitt egy fojtós-gejl irányba, itt viszont nem tolakodóan van benne jelen, inkább csak ízesíti, mint a nagymama meggylevesét gyerekkoromban. Zseniális (Másodszorra írom le…
) Dohányosnak megmarad dohányos (desszertdohányos), ugyanakkor az édesszájúak is meglelhetik benne a lehetőséget. Szívtam nyáron, melegben, szívom most is hidegben, igazi négy évszakos cucc, ha esetleg raksz mellé jégre töltve valami égetett szeszt is, azzal meg különösen jól összepasszol, főleg a rummal, és a bourbonnel…
Ajánlom-e mindenkinek? Akik az RY4-el baráti viszonyban vannak, azoknak nyugodt szívvel, de a többiek is tehetnek vele egy próbát nyugodtan, nálam hosszú távú szajré lesz, mivel leírom harmadszorra is, 120 milli után:
ZSENIÁLIS!
Köszönöm, hogy elolvastad az aktuális vélemény cikkemet.
Arpee