Valami jóféle kókuszos dohányos longfill-t vagy aromát keresek. Ha van valakinek tapasztalata ilyenekkel akkor adjon légyszi ötletet!
Eddig csak az Infamous Liqonic Coconut Tobacco aromát próbáltam 10%-ban keverve 70/30 Vg/Pg alappal 8-as erősséggel MTL-ben, de nekem nagyon karcos volt benne a kókusz. Mint amikor a kókuszos keksz kicsit odakap a sütőben
Valami édesebb/krémesebb/lágyabb kókusz ízt keresek dohánnyal.
Ami még kókuszos, és jó is volt:
Liquidhall Pompei, ez állítólag dohányos is, de szerintem 0 dohány, kv-kókusz, annak viszont finom(mindig tartok belőle)
Vape Institute Mr.Viggo - ez kókusz-mogyoró, dohánymentes
A jó kókusz is elég ritkaság
La Tabaccheria - Harmonium. Desszert dohány kategória, van benne kókusz is, de nem az a meghatárózó íz. Pont tegnap írtam róla véleményt, olvasd el!
Az aroma változat vatta és tekerés gyilkos!
Szeva… akkor ha jól értelek az infamousnél nem annyira édes "mű"a kókusz?!Nekem pont az a bajom àltalában,hogy a kókusz nem csonthéjasként jelenik meg legtöbbször hanem "kókuszrúdként"agyoncukrozva…Mert ugye a kókusz az igazira gondolok az minden csak nem édes.
Értem köszönöm ma megrendeltem.Ne legyen édes nekem ennyi lenne a fontos…de kivàncsi vagyok rá nagyon.A parliament nagyon finom a sorozatból nekem legalábbis…most azt szîvom
Tudod…? Amikor szîvok egy liqvidet ami tulajdonképpen annyira ízlik,hogy szinte màr eszem…van bekeverve úgy 500 mili ami érik…és eközben egy webshop kînàlatát böngészem mondvàn,hogy kellene találni valami jó îzt