Hűsítés kérdése

Sziasztok, szép napot!

Tudom egy elég balga kérdés lesz mivel előre tudom, hogy a válasz szubjektív és ízlés függő. De hátha mégis.
Első boosterrel hűsítős keverésem előtt állnék.
Van-e esetleg valami szabály, bevállt módszer, arany középút, hogy hogyan keverjek boosterrel, hogy kellően jó legyen a hűsítés?
Példa:110ml alaplé, 30ml cola, 6 booster.
Mi az az arány amire ti esküdtök?
Mondjuk a cél egy 6/10 hűsítés lenne.

Előre is köszi a válaszokat!

1 kedvelés

Szia !

Ez attól függ ,hogy milyen hűsítő boostert szeretnél használni .. van belőle pár fajta és mindet másképp kell adagolni …

1 kedvelés

Közbe én itt lementem a nyúlüregbe… Látom, hogy van a hűsítős booster és van adalék. Az adalékot mintha jobban preferálnák hűsítésre.
Valóban jobb?

1 kedvelés

Én csak az adalékot használom abból is két fajtát próbáltam . A hűsítős booster kimaradt az életemből .. ennek a legfőbb oka az ,hogy gazdaságosabb a + adalék + sima nikotin

Fajtája a válogatja , de 10 ml adalék kb 10/6 os hűsítéssel kb 500 Ml Liquidre is elég lehet

3 kedvelés

Akkor maradok az adaléknál. Biztonságosabb opciónak tűnik. Szépen apránként kitapasztalom majd. :nerd_face:

4 kedvelés

Ebből a fajtából én 100 ml-hez 3ml-t teszek az acconynak .. és ja kb 10/6 az reális

6 kedvelés

Ebből 27.5 fokos panel szobába hány csepp kell? :roll_eyes::thinking::joy:

7 kedvelés

Minimum egy üveg :heart:

3 kedvelés

Drága ez a vape :joy:

5 kedvelés

Akartam is javasolni,hogy kitapasztalod. Ha gyenge még tudsz belerakni,de ha túl tolod,akkor néhéz lesz rajta javítani.

5 kedvelés

Én csak 1 szabályt ismerek a hűsítőboosterral kapcsolatban.
Az 1es szabályt
Ha sokat teszel bele a hajadat is lefagyasztja!

7 kedvelés

Azt a keveset is? Óvatos leszek akkor. :sob:

4 kedvelés

Azaz tartósítja, majd ha kell, kiolvasztod​:grin:

4 kedvelés

Ha ilyet találsz akkor ez még keményebb.. ebből 1-2 ml közt elég 100ml-be

4 kedvelés

Csak a Swoke!!! :grin:

4 kedvelés