Hotcig kubi stick pen

Sziasztok,én arra lennék kíváncsi,hogy ezt az e cigit vajon szét lehet e szedni maga az akksijára gondolok mert az asszony leejtette a polcról így a tűz gomb magától tüzel ha be van kapcsolva így szét akarnám szedni valahogy ha esetleg lehetne.Igaz nem egy drága e cigi de ha meg tudnám csinálni valahogy a gombját akkor jobb lenne.De ahogy el nézem eléggé össze van ennek az alja rakva​:grinning:

hátha van itt aki megoldást talál nekem rá.Köszi előre is.

3 kedvelés

Nem ismerem ezt a fajtát, így nem 100%, inkább csak egy tipp. Sok csőmod úgy tud szétjönni, hogy ha egy hűtőbordát rátekersz az 510-re, ráfogsz fogóval és szépen kihuzod. Csak óvatos légy mert lesz ott pár tyúkbél is. :sweat_smile: Elvileg a gombnál van az elektronika. Remélem csak beragadt. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

még hűtő bordám sincs itthol szerintem :grinning:így jó lesz bele állni​:rofl: majd holnap reggel megnézem én jobban valahogy csak szét húzom​:grinning:ha nem kuka.

3 kedvelés

Sok szerencsét. Remélem sikerülni fog. :blush: Esetleg ha fejlemény van szívesen olvasnám. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

az lesz fejlemény majd irom ha ki dobom​:rofl: max úgyis vennem kell új e cigit az asszonynak arrol volt már szó a vaporesso gtx one ról :grinning::wink:de gondoltam meg lehetne csinálni ezt is valamilyen módon​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

igazad lehet ebben megnézem majd max kis fogóval kéne kocogtatni vagy valami ilyesmire gondolok én.

4 kedvelés

valahogy akik csinálták csak bele tudták rakni azt a kis tűz gombot vagy préseltek​:grinning:

3 kedvelés

Préselt szokott lenni. De nem voltam biztos benne, csak tipp volt részemről.

3 kedvelés

mint ha a kocogtatással jobb lenne de nem az igazi még ezért kocogtarni fogom egy fogóval még szerintem​:grinning:

3 kedvelés

csak,szét szedtem :grinning:alja le jött fogóval le lehetett húzni szét nézek benne,akkor lesz a cumi ha nem fogom tudni vissza rakni :rofl:

2 kedvelés

alja le jött megmozgattam kicsit aztán már jó is a gomb nem ragad be​:grinning:köszi mindenkinek a segítséget

8 kedvelés

Ezer bocs, hogy hülyeséget mondtam. :confused: Csak tipp volt, ami jellemző a csőmodok kb 80°-ára. De nagyon örülök, hogy sikerült. Ügyes vagy. :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés

semmi gond nincs,köszi szépen mindent​:slightly_smiling_face::wink:

2 kedvelés