Sziasztok,én arra lennék kíváncsi,hogy ezt az e cigit vajon szét lehet e szedni maga az akksijára gondolok mert az asszony leejtette a polcról így a tűz gomb magától tüzel ha be van kapcsolva így szét akarnám szedni valahogy ha esetleg lehetne.Igaz nem egy drága e cigi de ha meg tudnám csinálni valahogy a gombját akkor jobb lenne.De ahogy el nézem eléggé össze van ennek az alja rakva
hátha van itt aki megoldást talál nekem rá.Köszi előre is.
3 kedvelés
Nem ismerem ezt a fajtát, így nem 100%, inkább csak egy tipp. Sok csőmod úgy tud szétjönni, hogy ha egy hűtőbordát rátekersz az 510-re, ráfogsz fogóval és szépen kihuzod. Csak óvatos légy mert lesz ott pár tyúkbél is. Elvileg a gombnál van az elektronika. Remélem csak beragadt.
4 kedvelés
Sok szerencsét. Remélem sikerülni fog. Esetleg ha fejlemény van szívesen olvasnám.
4 kedvelés
igazad lehet ebben megnézem majd max kis fogóval kéne kocogtatni vagy valami ilyesmire gondolok én.
4 kedvelés
valahogy akik csinálták csak bele tudták rakni azt a kis tűz gombot vagy préseltek
3 kedvelés
Préselt szokott lenni. De nem voltam biztos benne, csak tipp volt részemről.
3 kedvelés
mint ha a kocogtatással jobb lenne de nem az igazi még ezért kocogtarni fogom egy fogóval még szerintem
3 kedvelés
csak,szét szedtem alja le jött fogóval le lehetett húzni szét nézek benne,akkor lesz a cumi ha nem fogom tudni vissza rakni
2 kedvelés
alja le jött megmozgattam kicsit aztán már jó is a gomb nem ragad beköszi mindenkinek a segítséget
8 kedvelés
Ezer bocs, hogy hülyeséget mondtam. Csak tipp volt, ami jellemző a csőmodok kb 80°-ára. De nagyon örülök, hogy sikerült. Ügyes vagy.
2 kedvelés
semmi gond nincs,köszi szépen mindent
2 kedvelés