Hol tudok rendelni alaplevet aromát?

Érthető, ha számodra nem volt hasznos, sajnos jelenleg tényleg csak ez a legális, problémamentes módja van a beszerzésnek itthon.

Gilbert azért adta azt a választ, mert szigorúan törvényesen működik, és első körben mindig a hazai, jogilag biztos megoldást ajánlja. Külföldi webshopokat is tud javasolni, de csak akkor, ha mellé teszi a kötelező figyelmeztetést a kockázatokról (szállítási bizonytalanság, vám/ÁFA, esetleges elkobzás stb.).

Tartalom és technikai infók terén Gilbert nagyon sokat tud segíteni, de a beszerzési utakra vonatkozó ajánlásoknál jogszabályi korlátok között mozog, ezt kérlek nézd el neki…

5 kedvelés

Természetesen. Inkább ez arról szól szeretek infót tapasztalt emberektől kapni. Valszeg régimódi öregember vagyok. Természetesen értem a lényegét a válaszának.

Elnézést kérek. Legközelebb ha lesz még kérdésem, mindenképp a keresőt fogom használni.

Szia.

Távol áll minden rossz szándék tőlem,ezt tudják az itt lévők is.

Azon az oldalakon ahol Te segítesz,ott milyen oldalakat adsz nekik ahonnan tudnak rendelni ?

1 kedvelés

Nem , dehogy. Azért jöttem ide, és kértem segítséget. Én hangtechnika eszközök , dj eszközök, és házi mozival kapcsolatban szoktam segíteni,persze ha tudok.

1 kedvelés

Akkor sajnos olvasgatnod kell,mert nem nagyon szoktunk megosztani jól bevált privát helyeket,de elég sokat írt Gilbert,ott találsz minden boltból aromákat is.

A nem mondjuk ki a nevét,pedig legálisan a dohánymutyiban. (már ha tudják hogy mi a francra kellhet nekik 10-20 ilyen kis üveg :grin:)