Hol kapok SBS MOD-ot? 😊

Egy német nyelvƱ:

Egy angol, de akcentussal.:

Egy pedig görög nyelven.:

Arånylag jól låtszanak néha az RTA-k is.
De lehet nem is segĂ­t Neked ez.
:saluting_face:

5 kedvelés

KollĂ©ga sajna ebbƑl nĂ©ha 3db is kevĂ©s lenne, hogy szĂĄmottevƑen megvĂĄltozzon a levegƑzƑ ĂĄllĂĄsa.

4 kedvelés

De, hogy érdemi vålasz is legyen:

Gondolom, mivel UK a bolt,TAX, stb még pluszban.

5 kedvelés

Elvileg csak a posta megy rå pluszban. UK-ben nem lesz a motyó, Kínåból egyenesen ide jött régen, gondolom most is.

5 kedvelés

DjVape-en elĂ©rhetƑek mĂ©g ezek az sbs-ek is:

6 kedvelés

Pårszor rendeltem onnan, (DJVape) emlékszem valami plusz költség volt a postån.
Nem vészes összeg.

7 kedvelés

jah igen, akkoriban mĂ©g volt valami 3-400ft MP sarc minden kintrƑl jövƑ csomagra, de arrĂłl lemondtak
pontosabban az alakult ĂĄt vĂĄmĂŒgyintĂ©zĂ©si dĂ­jra. (szintet lĂ©ptek a pofĂĄtlansĂĄgban)
Viszont nem biztos, hogy mostansĂĄg is az MP hozza :thinking:

Nekem 3Ă©ve tĂ©nyleg csak az volt a djvape-pel a gondom, hogy a revoval nem engedte a fizetĂ©st
amĂșgy mindent beleĂ©rtve kedvezƑ HC-s ĂĄrak voltak. Lehet ez a gond ma mĂĄr nincs. :thinking:
Ami biztos van most is: fix 10%-os kedvezmény és a HC-nål jóval olcsóbb szållítåsi díj.

7 kedvelés

Bpmods-ot éppen årul valaki hasznåltan a vaperbook-on, tegnap låttam

6 kedvelés

Valami 2-3k Ft-ot fizettem a postån pluszban az åtvételkor. Mondjuk ez a brexit utån volt mår.
1 RDA, 1 squonk mod, vatta, stb volt a dobozban, Ășgyhogy volt sĂșlya.
:saluting_face: :wink:

5 kedvelés

Igen, az mĂĄr a vĂĄmĂŒgyintĂ©zĂ©si dĂ­j volt a semmire
ha fizettĂ©l amĂșgy EUs tax-ot az ĂĄrban.

6 kedvelés

Köszönöm mindenkinek! A kĂŒtyĂŒ Ă©s a forrĂĄs mĂĄr megvan; most igazĂĄbĂłl mĂĄr a hozzĂĄ valĂł tankot keresek. De ehhez szerintem nyitok majd inkĂĄbb egy mĂĄsik tĂ©mĂĄt. :slight_smile: Kösz mĂ©g egyszer.

6 kedvelés

Jah
mondhattad volna elƑbb is, hogy mĂĄr megvetted az sbs-t korĂĄbban :grin: VĂ©gĂŒl melyik lett
ha nem titok?

6 kedvelés

Írtam fönt, hogy mĂĄr kivĂĄlasztottam a Ambition Mods Easy Side Box Mod 60w, Ă©s hogy most mĂĄr hozzĂĄ valĂł tankot Ă©s gyĂĄri, ill. Ă©pĂ­thetƑ coilt keresek. :slight_smile: Csakhogy
.mire eljutottam a fizetĂ©sig, közölte az oldal, hogy közben elfogyott. :rofl:Így most Ă©ppen ĂșjratervezĂ©s van.

7 kedvelés

Szia,

az Ă©pĂ­tƑsök kapcsĂĄn ezt a topikot elolvasva talĂĄlsz nĂ©hĂĄny javaslatot. NĂ©zz utĂĄna mindegyiknek, hogy milyen kialakĂ­tĂĄsĂș Ă©s mĂ©retƱ, hĂĄtha megtetszik valamelyik.

7 kedvelés

MiutĂĄn kĂ©tfĂ©le tankot keresel Ă©s Ășgy lĂĄttam, az MTL vonal Ă©rdekel, itt egy topik a gyĂĄri porlasztĂłs tank javaslatokkal kapcsolatosan is.

7 kedvelés

Nagyon köszönöm!

7 kedvelés