Egy német nyelvƱ:
Egy angol, de akcentussal.:
Egy pedig görög nyelven.:
Arånylag jól låtszanak néha az RTA-k is.
De lehet nem is segĂt Neked ez.
![]()
Egy német nyelvƱ:
Egy angol, de akcentussal.:
Egy pedig görög nyelven.:
Arånylag jól låtszanak néha az RTA-k is.
De lehet nem is segĂt Neked ez.
![]()
KollĂ©ga sajna ebbĆl nĂ©ha 3db is kevĂ©s lenne, hogy szĂĄmottevĆen megvĂĄltozzon a levegĆzĆ ĂĄllĂĄsa.
De, hogy érdemi vålasz is legyen:
Gondolom, mivel UK a bolt,TAX, stb még pluszban.
![]()
Elvileg csak a posta megy rĂĄ pluszban. UK-ben nem lesz a motyĂł, KĂnĂĄbĂłl egyenesen ide jött rĂ©gen, gondolom most is.
Pårszor rendeltem onnan, (DJVape) emlékszem valami plusz költség volt a postån.
Nem vészes összeg.
![]()
jah igen, akkoriban mĂ©g volt valami 3-400ft MP sarc minden kintrĆl jövĆ csomagra, de arrĂłl lemondtakâŠpontosabban az alakult ĂĄt vĂĄmĂŒgyintĂ©zĂ©si dĂjra. (szintet lĂ©ptek a pofĂĄtlansĂĄgban)
Viszont nem biztos, hogy mostansĂĄg is az MP hozza ![]()
Nekem 3Ă©ve tĂ©nyleg csak az volt a djvape-pel a gondom, hogy a revoval nem engedte a fizetĂ©stâŠamĂșgy mindent beleĂ©rtve kedvezĆ HC-s ĂĄrak voltak. Lehet ez a gond ma mĂĄr nincs. ![]()
Ami biztos van most is: fix 10%-os kedvezmĂ©ny Ă©s a HC-nĂĄl jĂłval olcsĂłbb szĂĄllĂtĂĄsi dĂj.
Bpmods-ot éppen årul valaki hasznåltan a vaperbook-on, tegnap låttam
Valami 2-3k Ft-ot fizettem a postån pluszban az åtvételkor. Mondjuk ez a brexit utån volt mår.
1 RDA, 1 squonk mod, vatta, stb volt a dobozban, Ășgyhogy volt sĂșlya.
![]()
Igen, az mĂĄr a vĂĄmĂŒgyintĂ©zĂ©si dĂj volt a semmireâŠha fizettĂ©l amĂșgy EUs tax-ot az ĂĄrban.
Köszönöm mindenkinek! A kĂŒtyĂŒ Ă©s a forrĂĄs mĂĄr megvan; most igazĂĄbĂłl mĂĄr a hozzĂĄ valĂł tankot keresek. De ehhez szerintem nyitok majd inkĂĄbb egy mĂĄsik tĂ©mĂĄt.
Kösz még egyszer.
JahâŠmondhattad volna elĆbb is, hogy mĂĄr megvetted az sbs-t korĂĄbban
VĂ©gĂŒl melyik lettâŠha nem titok?
Ărtam fönt, hogy mĂĄr kivĂĄlasztottam a Ambition Mods Easy Side Box Mod 60w, Ă©s hogy most mĂĄr hozzĂĄ valĂł tankot Ă©s gyĂĄri, ill. Ă©pĂthetĆ coilt keresek.
CsakhogyâŠ.mire eljutottam a fizetĂ©sig, közölte az oldal, hogy közben elfogyott.
Ăgy most Ă©ppen ĂșjratervezĂ©s van.
Szia,
az Ă©pĂtĆsök kapcsĂĄn ezt a topikot elolvasva talĂĄlsz nĂ©hĂĄny javaslatot. NĂ©zz utĂĄna mindegyiknek, hogy milyen kialakĂtĂĄsĂș Ă©s mĂ©retƱ, hĂĄtha megtetszik valamelyik.
MiutĂĄn kĂ©tfĂ©le tankot keresel Ă©s Ășgy lĂĄttam, az MTL vonal Ă©rdekel, itt egy topik a gyĂĄri porlasztĂłs tank javaslatokkal kapcsolatosan is.
Nagyon köszönöm!