Ok, sikerült!
Töröltem a mentett cimadatokat és valóban sorban kell haladni és így automatikusan feldobta a lehetőségeket.
Az tuti, hogy a lh biztosra megy
Hajdúhadház egy világváros,de oda is hozzák időben
Kumulusvape.fr nekem az ottani jobban bejött mint a liquidhall-os az valamiért “csípett” egy idő után pedig figyeltem rá, hogy ne érje nagy hő,stb… Árban a 10-es pakk kb. ugyanannyi kumuluson, ha most regisztrálsz első rendelésre kapsz €5 bónuszt BIENVENUE kóddal, minden hónap elején akciók vannak és tök jó a loyalty programjuk is. 10% körüli
Köszi az ajánlatot, de sajnos kicsit későn, már a lh fel is adta a rendelésemet.
Ilyen vélemény nem érkezett a termékről, így bizakodó vagyok
Mennyit állt a leves miután csípős lett?
Mert akkor nem keverek be egyszerre mindent
Kb. 2 hét után. Sokan veszik onnan, nem mindenkinek van vele baja, de mintha rémlene, hogy más is említett ilyet, lehet nem itt, hanem az e-cigi fórumon. A másik amit szerintem sokan nem vesznek észre, mert egyben öntik a 10ml-t a keverésbe, hogy sokszor nincs meg a 10ml. Én az elején 10-15ml-es adagokat kevertem, hogy ne kelljen sokat a lefolyóba önteni, ha nem tetszik egy aroma, ezért mindig fecskendővel szívtam ki a nic sót is. Hát legtöbbször 9ml körül volt, de akadt 8 is! Persze lehet csak kifogtam pár rossz szériát, de utána úgy voltam vele megnézem mi van még a piacon.
Aha, azért kérdeztem mert én a liquidcity nics shotján érzek 1 hét után pici csípést mondjuk előnye, hogy a 10ml az tényleg 10ml.
Olvastam a lh oldalán, hogy kisebb a térfogat mint a valóságban de úgy voltam vele, hogy teszelésre tökéletes lesz.
De akkor majd először piciben keverem be az aromákat én is
Mindenesetre eldobok pár imát, hogy ne jelezze a csípős ízt az én hiperszenzitív szenzorom
Mennyit szoktatok egyszerre rendelni?!
Csak érdeklődésképp…
Én is rendelésen gondolkodom, de ha szépen lassan megadják magukat mielőtt felhasználnám, akkor morcos lennék.
Hatalmas vape multammal adom a tanácsot
Mégcsak tesztelem de én a liquidcityről rendeltem nemrég 10 db 10 mleset. 5 dbot tettem az össz 120 ml levesbe ez picit gyenge nikotin tartalom nekem de drasztikusan szeretném csökkenteni azt és sorozatgyilkos sem leszek
Úgy saccolom, hogy így a 10 db kb 2 hónapig lesz elég, ha maradok ennél a receptnél.
Épp az imént hívott a futár, hogy itt van a liquidhallos nicses rendelésem! Innen 40 db 10 mleset kértem. 10 mles leveseket fogok készíteni, hogy ne érjen meglepetés
Általában az ingyenes szállítással elért mennyiséget rendelem mert még csak tapogatózom
Remélem ez Neked segítség
Köszi. Csak kíváncsiság volt. Én is azon vagyok, hogy egyszerre ne annyira sokat keverjek. Ehhez pedig jó ha eláll a cucc…
Boosterre mennék én is.
Nem aprózod el. râadásul márciusi.
Hűtős târolás?
Nem, a kamrában pihen egy dobozban…
Liquidhallos, július elején jött, semmi bajom vele.
Én sem tartom hűtőben.
Akkor lehet belőle tárazni…
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.