Hogyan tudnék hasonlót csinálni?😩

Sziasztok !
Nem olyan rég kóstoltam az Elfliq-től a Cream Tobacco izesitest. Valaki tud esetleg olyan aromat ami nagyon hasonlít rá ?
Vagy esetleg longfill-t :smile:

Előre is koszonom :smile:

3 kedvelés

A Bombo termékeket próbáld ki, hátha. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Koszi szépen, ki fogom próbálni :smiley:
Ha esetleg van meg valakinek ötlete szívesen meghallgatom​:smiley:

2 kedvelés

Szia! Innen meg tudod rendelni az Elfliq Cream Tobacco longfill változatát ha érdekel.

4 kedvelés

Ha nincs messze a szlovák határ, Párkányban az elfbar boltban 4 euroért tudsz venni elfliq liquidet. 10 ml 10 vagy 20 mg-os niksós verzió. Ha kell priviben küldök képeket a választékról, mivel múlthéten voltam ott és aljas módon fotóztam. (Megengedték)

8 kedvelés

Örömmel engedte meg, hogy a vevőket odacsábítsa​:smile: Kuponkódot adhatott volna amit be kell mondani.

6 kedvelés

Ha van készleten, ez verzió lényegesen olcsóbban jön ki mint a 10ml-s saltok! :+1:

3 kedvelés

Sajnos messze van de koszonom :weary:

2 kedvelés

De szuper ! Koszonom szépen nem tudtam hogy van Longfill verzió :partying_face::partying_face:
És mennyi idő állat szállít vajon ez a shop?

1 kedvelés

Sajnos itt nincs raktáron.
És nem igazan tudom honnan tudnék rendelni. Esetleg valami másik oldalt ahol van ez a mix&vape verzió, tudna valaki?:face_in_clouds:

Egy héten belül megérkezett.

1 kedvelés

Olasz shopokban szokott lenni, de én eddig csak innen rendeltem.

1 kedvelés

Itt is van és kosárba lehet rakni: https://www.tisvapo.it/prodotto/cream-tobacco-mix-series-20ml-elfliq-by-elf-bar/

Bár innen még nem rendeltem, úgy tudom szállítanak Magyarországra.

4 kedvelés

Koszonom szépen :partying_face:

1 kedvelés

Szállítanak én rendeltem már és Paypal fizetési lehetőség.

1 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.