Sziasztok !
Nem olyan rég kóstoltam az Elfliq-től a Cream Tobacco izesitest. Valaki tud esetleg olyan aromat ami nagyon hasonlít rá ?
Vagy esetleg longfill-t
Előre is koszonom
Sziasztok !
Nem olyan rég kóstoltam az Elfliq-től a Cream Tobacco izesitest. Valaki tud esetleg olyan aromat ami nagyon hasonlít rá ?
Vagy esetleg longfill-t
Előre is koszonom
A Bombo termékeket próbáld ki, hátha.
Koszi szépen, ki fogom próbálni
Ha esetleg van meg valakinek ötlete szívesen meghallgatom
Szia! Innen meg tudod rendelni az Elfliq Cream Tobacco longfill változatát ha érdekel.
Ha nincs messze a szlovák határ, Párkányban az elfbar boltban 4 euroért tudsz venni elfliq liquidet. 10 ml 10 vagy 20 mg-os niksós verzió. Ha kell priviben küldök képeket a választékról, mivel múlthéten voltam ott és aljas módon fotóztam. (Megengedték)
Örömmel engedte meg, hogy a vevőket odacsábítsa Kuponkódot adhatott volna amit be kell mondani.
Ha van készleten, ez verzió lényegesen olcsóbban jön ki mint a 10ml-s saltok!
Sajnos messze van de koszonom
De szuper ! Koszonom szépen nem tudtam hogy van Longfill verzió
És mennyi idő állat szállít vajon ez a shop?
Sajnos itt nincs raktáron.
És nem igazan tudom honnan tudnék rendelni. Esetleg valami másik oldalt ahol van ez a mix&vape verzió, tudna valaki?
Egy héten belül megérkezett.
Olasz shopokban szokott lenni, de én eddig csak innen rendeltem.
Itt is van és kosárba lehet rakni: https://www.tisvapo.it/prodotto/cream-tobacco-mix-series-20ml-elfliq-by-elf-bar/
Bár innen még nem rendeltem, úgy tudom szállítanak Magyarországra.
Koszonom szépen
Szállítanak én rendeltem már és Paypal fizetési lehetőség.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.