Geekvape Soul AIO POD élménybeszámoló

Pár hónapja ajándékba vettem a SM-röl … Korlátozott szín választékban még mindig van + a podfejek is beszerezhetők ott igaz most csak az 1ohm-os van

4 kedvelés

Köszönöm szépen! Érdemes rendelni még podfejet hozzá? Nagyon kezdő vagyok még :slight_smile:

4 kedvelés

:heart: Mivel sajnos kishazánban nem tudunk berohanni egy boltba ,hogy azonnal vegyünk utánpótlást ezért szerintem érdemes be dobni a kosárba pár darab plusz podfejet . + Így csak 1x kell kifizetni a Szállítási díjat .

Szerintem ez egy nagyon jó és praktikus kezdő szett véleményem szerint jó választás … Erős akumlátor.. elég nagy Liquid kapacitás..

Finom Gőzöket és érezd jól magad ebben a remek közösségben :heart:

5 kedvelés

A HC-n előrendelhető, azért nem tudtad megvenni. :saluting_face:

5 kedvelés

Szia! Felettem már írták a választ, de biztos ami biztos ránéztem HC-n. Jelenleg kifogytak, pre-order státuszban van. Szóval lesz az, csak nem azonnal. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni liquid erősséggel kapcsolatban.
Ha megveszem a készüléket, milyen nikotin tartalmat javasoltok? Előre kevert liquid, Just Juice. A 6-os kevésnek gondolom, de azt sem szeretném, hogy kaparjon. Kék analóg cigi erősség, amiket szívok. Köszönöm szépen!

3 kedvelés

Ez nehéz, mert nem vagyunk egyformák . ,de szerintem kezdésnek átszokásnal jobb a több nikotin .

Én 18mg al szoktam át… Piros Marbirol. Aztán szépen le csökkentettem 9mg-ra .
Én talán 9-12mg on gondolkoznék a helyedben

7 kedvelés

Erre gondoltam. 6-os és 12-es mg választható.

5 kedvelés

Én biztosan 12mg-ra tenném le a vokosom.

5 kedvelés

Köszönöm szépen! :grin:

5 kedvelés

Évekkel ezelőtt 6-os, saját keverésű alappal álltam át a napi 2 doboz barna Sofi-ról.
De ez egyén függő. Ha kevésnek érezted a 6-ost, mehetsz feljebb a nic-el. szvsz. :saluting_face:

7 kedvelés

Sziasztok! Általánsoságban egy podfej mennyit bír ki ? (Élettartamban.)

3 kedvelés

Szia!
Ez nagyon szubjektív, hiszen függ a használt liquidtől, a vapelési szokásoktól. Lehet 200 slukk, meg 3000 is. Közelítő tipphez is kellene tudni, milyen liquidet használsz :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Szia! 1 hetet minimum, de valóban liquid függő.

6 kedvelés

Az én vagyok :roll_eyes::grin:

6 kedvelés