Sziasztok! Egy ideje solub, revulute aromákkal kisérletezem. Ugy tünik ez csak a francia aromaknal gond. Hogy borzalmasan csípnek, van bárkinek tippje mi lehet velük? Már ott tartok anagolora visszatérek. A német cuccaimból 1-2 heti van még. Energiaital, eper, minden letező dolog kapar de már a szajpadlasom is szétmarja. Már 3 litert öntöztem ki. Az alap biztos jó.
Szia ![]()
Analogra ha lehet, ne…
Használsz nikotint? Milyen erősségű? Saját keverés? Szellőzteted őket?
Persze szellőzik meg állt is 1 hónapot. Most epp 2 mg. De van ami 3mg.
Ez így akkor tényleg fura.
Szabad tudni milyen tankból? Milyen alappal?
Nekem a fent említett aromákhoz nem volt szerencsém, de nem sok jót hallottam róluk, legalábbis ami a Solub-okat illeti…
Van, aki a PG-re is érzékeny. Milyen arányban keversz?
50/50 zeus zx. Az alap bizos jó pl heisemberg teljesen hozza a szokásost.
Dohányzol mellette? Bármilyen irritáció felerősíti a “csípést”. Elhúzódó gyulladás is.
Mivel a 2-3 mg nikotin nem sok és szellőztetsz is, a többi aromával pedig hozza a megszokott élményt, ezért mindössze két tippem van:
- az egyik, hogy DL -ben tégy egy próbát 60 VG/40 PG, vagy még inkább 70 VG/30 PG alappal
- a másik, hogy amelyik aroma csíp, az felejtős, válts hasonló ízvilágra más márkától.
Nem már nagyon rég csak az elektromos van.
Savas gyümölcsök aromái hajlamosabbak a csípésre egyébként. (Nekem az volt szintén a problémám).
A kérdés, hogy van e másik véper aki kóstolta ezeket a te setupoddal .. gondolok itt barátra , férj-re akár kire …? Csak érdekelne , egy másod vélemény ..
Nyálkahártya gyulladás,?
Páromat is csipí ugyenez a setup csak másik.
A nicet ti raktátok bele?
Igen mi.
Szia!
A tankban lévő huzal megbízható helyről származik?
Nem hiszem más gyartó nem csíp, az a baj azokat nem tudok venni ami eddig bevallt.
Talányos eset…
Igen még vape42 röl van ugy 5-6 évre ![]()
Szia, szabad megkérdeznem hogy az általad felsorolt aromákat hány százalékban keveritek be?
már csak azért kérdezem mert pl. A solub, revolut aromák sokkal erősebbek és ha túl magas % arányban van keverve, akkor egy kicsit tud marni
És hány watton hajtod? Nem éget esetleg?