Félbehagyott hobbi

Sziasztok!

Sikerült felhagynom a gőzöléssel is, úgyhogy szeretném továbbadni a készleteimet.

Vaporesso készülékek, podfejek, aromák és már nem is emlékszem hogy mik :smiley:

Itt még nincs olyan bizalmi szintem hogy hirdessek, és a csoportokat sem találom amikben korábban benne voltam.

Tudtok olyan fórumot ahol ilyesmik pörögnek?

1 kedvelés

Szia!

Facebookon Vaper adok-veszek csoport pl., de beírsz ott keresőbe találsz több csoportot is. :victory_hand:t2:

9 kedvelés

Esetleg a Prohardveres elektromos cigaretta topic.
:crossed_fingers:

4 kedvelés

Ott szigorúan tiltott a hírdetés​:index_pointing_up:…ahogy itt is egy bizonyos bizalmi szintig. (még az ilyen “burkolt” is)
Maradnak az FB csoportok…arra adjatok esetleg linket neki privátban

4 kedvelés

A hardveraprón igen, de a topicban tehet fel kérdést szintén úgy mint itt. Nem?
Olvastam párat így már: hol tudnám eladni?
Válasz: írtam privátot.
:thinking:
szerk.: nem facebook-olok, nincs is nekem olyanom

4 kedvelés

Én úgy tudom tiltott ott IS bármiféle adás-vétellel kapcsolatos témafelvetés…gondolom pont az olykor burkolt hirdetésjellege miatt.

5 kedvelés

Marad akkor az itteni piac, miután meglesz a bizalmi szint ami szükséges az eladáshoz.
:saluting_face:

5 kedvelés

Igen, és ez legalább egy kvázi családias megbízhatóbb közeg…addig pedig a hardver nem kér enni :blush:

7 kedvelés

Addig lehet majd megtisztogatni, rendbe rakni a cuccot, stb.

Fail Car Wash GIF

5 kedvelés

Szia, ajánlom a Vaperbookot én is ott szoktam hirdetni, nem a legaktívabb oldal, ilyen téren, de azért visznek ezt-azt. :slight_smile: Dolgozom rajta, hogy itt is meglegyen a bizalmi szintem :smiley:

4 kedvelés

2 bejegyzés egyesült egy létező témába: Bizalmi szint előrehaladás tracker, MEGOLDVA