Faraway
(Marci)
January 17, 2024, 2:45pm
1
Sziasztok! Ezen az oldalon lehet ecigit árulni? Ha igen, akkor az oldal melyik részén?
rattyrat
(Rati)
January 17, 2024, 2:56pm
2
Hali! Írsz egy új témát mint ez is csak, “kérdések” helyett “adok veszek” kategóriát választod ki hozzá és a megfelelő cimkéket (itt az “általános-kérdés” a cimke pédául), képet mindenképp tölts fel.
1 Like
Ispy
(Várdai István)
January 17, 2024, 3:00pm
3
Szia,
lehet, de vannak feltételek, ezt olvasd el:
Sziasztok
Eddig az 1. bizalmi szint elérésétől lehetett hirdetni az oldalon. Mostantól a hirdetésfeladáshoz a 2. bizalmi szint szükséges.
Erre azért van szükség mert úgy látjuk, hogy mostanában egyre többen csak azért csatlakoznak, hogy eladjanak valamit. Persze ez egyébként nem is lenne probléma, ha Vaperina egy adásvételi oldal lenne de, mint már számtalanszor írtuk Vaperina nem erről szól. Ezért szeretnénk továbbra is ezt a lehetőséget csak a Közösség Tagjainak fenntartani. Ez…
11 Likes
Faraway
(Marci)
January 17, 2024, 3:13pm
4
Köszönöm a segítségeteket! Még csak Vaper bizalmi szinten vagyok, úgyhogy nem tudok hirdetni.
5 Likes
Zoli76
(Zoli76)
January 17, 2024, 3:26pm
5
Némi aktivitás és “beszokás” után eljön a lehetőség. Használd ki addig is a jó közösséget, a tudásbázist .
10 Likes
pyyt
(pyyt)
January 17, 2024, 5:15pm
6
Aterzem a helyzeted en is szeretnem a regi keszulekemet hirdetni de meg nem ertem el a szintet de torekszek en is
10 Likes
Donat
(Dobri Donát)
January 17, 2024, 8:55pm
7
Sziasztok
@pyyt , mekkora véletlen, hogyha jól látom pont mikor írtad a bejegyzést lett meg a 2. bizalmi szinted, gratulálok!
@Faraway , te is nagyon közel vagy… hajrá!
6 Likes
pyyt
(pyyt)
January 18, 2024, 3:58am
8
@Donat igen pont akkor lett meg milyen veletlen koszi a gratulaciot
@Faraway sok sikert neked is
6 Likes
Faraway
(Marci)
February 6, 2024, 4:23pm
10
Éés, meg is van, mostantól hivatalosan is tag vagyok!
5 Likes