Szia,
hát így elsőre, képek alapján, nagyjából jónak tűnik minden, fura szitu Esetleg két ötlet amivel (ha gondolod) még érdemes kísérletezni, de nem biztos hogy megoldás a gurgulázásra.
Ezt a tömítőgyűrűt kicserélheted a tartalék készletben lévővel, ez akkor lehet megoldás ha a liquid alulra szivárog a levegő csatornába és a mostani gyűrű az évekig tárolás során kicsit “kilapult”. Ha u.úgy gurgulázik, visszacseréled, nem kerül semmibe.
A vattát esetleg jobban terítsd szét, nekem úgy tűnik kép alapján, mintha középre picit jobban koncentrálódna és legszélén lenne hely a “át”szivárgásra.
És egy kérdés, a build deck (amin van az o-ring) rendesen rá van húzva a deck “talpára”? Ha kitekered az 510-es csavart, utána szét lehet csavarni a deck felső és alsó részét, lehet az se volt rátekerve (nem kell megtépni de normálisan legyen rászorítva). Ja, és a deck “talp” belsejében is van o-gyűrű, esetleg ellenőrizheted azt is.
Amit írsz, abba belefutottam én is sok évvel ezelőtt
az 510-es csavar nálam is laza volt, a TC nem akart működni mert ugrált az ellenállás és külföldi fórumokon is írták ezt néhányan. Ez mondjuk egy gyenge pontja szerintem, mert ha nagyon meghúzod, betekered, akkor viszont szinte egy síkban lesz az 510-es menettel, így mecha kilőve és néhány mod se nagyon szereti az ilyen csatlakozót. Olyan középút kell hogy laza se legyen de még picit kiálljon. De ettől még jó kis RTA.
Viszont szerintem ennek nincs köze a melegedéshez, ahhoz inkább a clapton-nak van, mint írták előttem is, nagy fémtömeg, lassú visszahűlés.