Első (majd később a második 😁)mtl rta

Hogy állítható a külső?

Ahogy van a tekerés és a vatta, úgy jó lesz. Csepegtess ra annyi levest amig átitatódik, a vatta teljesen, majd csavard be, és mehet is a gőzölés…

Nekem sem indult meg. Egyszer le kell venni, majd vissza és utána lassan bejáratódik. :slightly_smiling_face: Nagyon tapad az az o-ring.

1 kedvelés

Nekem úgy sikerült megindítani, hogy le vettem a gyűrűt, majd vissza tettem és szép lassan megindult, de elég nehéz. Neked azt tanácsolom, ha sikerül levenni, kend be a tömítést alappal, nagyon kevéske kell, én fülpiszkálóra cseppentek 4-5 cseppet. Ha visszateszed már forogni fog. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Tekerni kell a levegőző gyűrűt. Ha nehezen megy,akkor vedd le a kazánt a modról, húzd le (lefele)a levegő gyűrűt es tegyél egy pici liquidet a tömítésre…ugy könnyebben fog majd forogni …

2 kedvelés

Szerintem egyszerre irtuk, szinte ugyanazt…bocsi. előre nem látok dolgokat…:grin:

Ha letekerem a töltőnyílást akkor látszik hogy feljött a liquid.
Lehet hogy mégis kevés a vatta?

jó, én ráadásul elhittem, hogy nincs kívülről állítható nyílás mivel nem tudta hol van. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Van külső légnyílás de ez nagyon fixnek tűnik.
Amikor nem volt feltöltve mindenhol megpróbáltam csavarni ahol lehetett és nem mozdult.

1 kedvelés

a kitett képről nehéz megítélni, de ha így van akkor a rést ahova bedugtad nem töltötte ki maximálisan a vatta…akkor szörcsöghet.

Amikor huzod bele a vattat a tekerésbe, egy kicsit szorulnia kell benne, de nem nagyon, kissé mozditsa el a tekerést a vatta. Akkor lesz tökéletes. Erre majd idővel rá érzel… nyugi, senki se tudta egyből…a jó úton haladsz…:wink:

Ha liquid van benne és újra vattáznám akkor fejjel lefelé kell lecsavarni a tankot?
Úgy nem lesz baja?

2 kedvelés

Igy van. Ha liquid van benne,és nem szeretnéd ha elfolyna, akkor fejjel lefelé tekerd le a deck-et…

1 kedvelés

Inkább kétszer mint egyszer se… :blush:

Azért vagyunk itt, hogy megmondjuk. :blush:

2 kedvelés

Ha teljesen tele van, akkor lehet, hogy kicsordulhat, bele a keménybe. Én kb a feléig le szoktam üríteni és drip tip nélkül teszem le, biztos ami biztos.

Most mintha magamat látnám, épp így voltam én is annak idején az első rta-val, az ares 2-vel mint most @Raspberryprincess:blush::blush::blush:

Amikor töltöd fel levessel a kazánt, a gumi gyűrű alját mikor elérte a leves, annál többet ne tölts bele.

Egészen a nyíl-ig…

1. örülök h forog a levegőszabályozó (letekerés helyett)

2. nem jön le a deck

Minden úszik a liquidben.
De legalább lenn van.
Elmosom és nic mentessel folytatom a próbát mert addig szívogatom míg a végén túl sok lesz

2 kedvelés

Csak ügyesen és főleg nyugodtan. Fog az menni… idegesen meg úgyse fog menni…