Hogy állítható a külső?
Ahogy van a tekerés és a vatta, úgy jó lesz. Csepegtess ra annyi levest amig átitatódik, a vatta teljesen, majd csavard be, és mehet is a gőzölés…
Nekem sem indult meg. Egyszer le kell venni, majd vissza és utána lassan bejáratódik. Nagyon tapad az az o-ring.
Nekem úgy sikerült megindítani, hogy le vettem a gyűrűt, majd vissza tettem és szép lassan megindult, de elég nehéz. Neked azt tanácsolom, ha sikerül levenni, kend be a tömítést alappal, nagyon kevéske kell, én fülpiszkálóra cseppentek 4-5 cseppet. Ha visszateszed már forogni fog.
Tekerni kell a levegőző gyűrűt. Ha nehezen megy,akkor vedd le a kazánt a modról, húzd le (lefele)a levegő gyűrűt es tegyél egy pici liquidet a tömítésre…ugy könnyebben fog majd forogni …
Szerintem egyszerre irtuk, szinte ugyanazt…bocsi. előre nem látok dolgokat…
Ha letekerem a töltőnyílást akkor látszik hogy feljött a liquid.
Lehet hogy mégis kevés a vatta?
jó, én ráadásul elhittem, hogy nincs kívülről állítható nyílás mivel nem tudta hol van.
Van külső légnyílás de ez nagyon fixnek tűnik.
Amikor nem volt feltöltve mindenhol megpróbáltam csavarni ahol lehetett és nem mozdult.
a kitett képről nehéz megítélni, de ha így van akkor a rést ahova bedugtad nem töltötte ki maximálisan a vatta…akkor szörcsöghet.
Amikor huzod bele a vattat a tekerésbe, egy kicsit szorulnia kell benne, de nem nagyon, kissé mozditsa el a tekerést a vatta. Akkor lesz tökéletes. Erre majd idővel rá érzel… nyugi, senki se tudta egyből…a jó úton haladsz…
Ha liquid van benne és újra vattáznám akkor fejjel lefelé kell lecsavarni a tankot?
Úgy nem lesz baja?
Igy van. Ha liquid van benne,és nem szeretnéd ha elfolyna, akkor fejjel lefelé tekerd le a deck-et…
Inkább kétszer mint egyszer se…
Azért vagyunk itt, hogy megmondjuk.
Ha teljesen tele van, akkor lehet, hogy kicsordulhat, bele a keménybe. Én kb a feléig le szoktam üríteni és drip tip nélkül teszem le, biztos ami biztos.
Most mintha magamat látnám, épp így voltam én is annak idején az első rta-val, az ares 2-vel mint most @Raspberryprincess …
Amikor töltöd fel levessel a kazánt, a gumi gyűrű alját mikor elérte a leves, annál többet ne tölts bele.
Egészen a nyíl-ig…
-
örülök h forog a levegőszabályozó (letekerés helyett)
-
nem jön le a deck
Minden úszik a liquidben.
De legalább lenn van.
Elmosom és nic mentessel folytatom a próbát mert addig szívogatom míg a végén túl sok lesz
Csak ügyesen és főleg nyugodtan. Fog az menni… idegesen meg úgyse fog menni…