40-ből egy tank és egy mod ki fog jönni, kell még akksi, töltő, vatta, húzal, kerámia csípesz, olló, tekerő segéd.
Ez még kb 15-20k+
Ha nem fér bele minden, akkor vattát, húzalt tudunk küldeni, olló csak van otthon (éles legyen), tekerni lehet műszerész csavarhúzóra vagy fúrószárra is végső esetben.
Akárki akármit mond ,szerintem kezdesnek ha telik eredetire,ha nem ,egy dwarv clone 6-7 ezerért simán jó hogy eldöntsd hogy kell-e ennel jobb a mostani podnal.Nem folyik,nagyon egyszeru epiteni,osszerakni(de minden reszet) es a feltoltese is akar vodorbol.
Nekem dvarw klón coppervape van, a tegnap este, éjjel fél kettőkor tettem le, volt tisztítás utolsó csavarig, tömítés csere, mindenhol, aztan tekerés, felöntés liquiddel, es 2 szívás után szörcsög, folyik, minden baja van. 10 perc próbálgatás után, az összes levesem kifolyt a kazánból. Pedig nem nagyon szokott kifogni rajtam egy kazán…de ez…valami borzasztó.
Lehet a clone sz@r ugy ahogy van.Nekem egyszer folyt meg ,de akkor a vatta(rayon) már részlegesen eltűnt a tekercs közepén .Komolyra fordítva ,ha egy picit is lefedi az etető lyukakat a vatta,ez nem tud megfolyni,tényleg csak egy bolhaf@sznyit igényel .Irta ,hogy dohányosokat szív ,ha bejön majd vesz eredetit,vagy meg több clone-t mint én Az édesebb RY4 típusú leveseket nem szereti,de az igazi kiadós dohányos ízekben kiváló szerintem. @Ispy mi is ennek a gyártója ?Te ajanlottad meg,majd két év után mikor az első elmerült meg egy tömítést sem kellet cserélni benne.Azota kicsit drágább ,talán 22€ postával és 9-10 nap Kínából .
Szép csendben bedobom a tutit. Pioneer 1,5. Ár/érték arányban agyonver mindent. Lehet költeni előtte bármire, de a vége úgyis ez lesz. Feltéve, hogy a “jó!”, a cél.
Jah, várhatok a végtelenségig, hogy valakinek nem jön be a Pioneer v1.5 és kirakja használt áron Persze viccelek…örülök hogy nem csalódtak akik megvették
Istvánom el is felejtettem! Számomra értelmezhetetlen a tank! Kezdőnek semmiképp nem ajánlom. Aki meg már jártas ebben a világban annak meg pláne nem ! Azért a vapyoutuberek elmehetnek a pi…! Egy macskaevő aki kitért a problémára! A Budget kategória bajnoka még mindíg a Bishop!