Amig otthon voltam, 2 naponta tekertem újra tankjaimat. Most meg a meló miatt, hetente egyszer…
watt módba nem változik? érdekes…
Bizony vatt módban és nem változik !
na akkor már a koksz is emeli az ellenállást…
En csakis watt módban használom az ss huzalt is… Annyira nem vagyok benne a tc témában… Még…
Jövök nemsoká hallottam kerestek
fura kütyük…
@Ivett, mintha említettél volna valamit, az előbb… Valamit a rendeléssel…
De jók nem véletlen van mindkettő meg ! És a TC- is tökéletes mindkettőnél ! Van DNA-m de ezek jobbak bárki bármit mond !
Látod @Zolika, ez a telepátia
aegis valamik voltak nekem is tönkre ment…Tc-re nagy ritkán ha használom ezt a funkciót StarPlat vagy dicodes elektronikás modot használok…dna-modjaim pihenek…
El is felejtettem ! Mivel meleg allergiám van és lánc vapelek a modok nagy többsége átmelegszik egy idő után ! Na a két aegis az nem ! Van forz 80 is az is átmelegszik egy idő után !
vastag anyagból vannak…
Szerencsére !
Kb 3 hónapja használom az ss-t a picon se ingadozik. Nem is vettem észre én se.
Én csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy a Ni80 kék árnyalatú leizzítás után, az SS ami narancssárga. Egyébként igazuk van a fiúknak, ez a hideg-meleg ellenállás váltakozása. Ha századokat ugrál az nem gond, ha tizedeket az már annál inkább. Ha állítható a tank alján a középérintkező, csavard picit kijjebb, hogy jobban elérje a modban lévőt, hátha jobb lesz a kontakt. Ha nem lesz jobb, akkor mod csere.
En soha nem szoktam piszkálni azt a csavart, a tank alján. Mindig arra gondoltam h mi van akkor ha kicsavarom, és elrontok valamit…
Nem rontasz el semmit. Azért állítható, hogyha nehezen éri el a tank a modot akkor kitekered picit és kész.
Pl az hildánál sokkal kijjebb áll mint az ares 2-nél…
Tudom, az számomra is fura volt, de szerintem csak biztosra mentek, hogy minden moddal jól kontaktoljon.