Igazad van!
Munkába hordósnak szeretnék egy készüléket, amit nem sajnálok. Újra kezdő vagyok, ezt úgy értsd hogy, az első ecigim joye 510 volt, ebből hamar NGP Genesis lett, aztán a legtöbb magyar mecha mod. Ezek mellet Vape42 árult egy bottom feeder mecha modot, ezt nagyon szerettem. V/V modból valami Vulcan volt (nem biztos, nem most volt) az határozottan gyűlöltem, és végül ProVari, The Russian 91% kazánnal zártam a pályafutásom. 6 évig semmi majd reggel úgy keltem hogy de rágyújtanék, és ez ment hetről hétre. Persze van az a kedves “barát” aki megkínál.
2 év cigi után most újra Vape. Viszont a technika fejlődött, és amikor az ismerős ide adta kipróbálni a cigiét, és elmondta hogy ez 0,14Ohm, félve mertem beleszívni. Mechába sem tekertünk 1Ohm alá.Gondoltam veszek egy ProVarit , de a fasorba sincsen. A drága készülékekkel kapcs a ProVari is kopott sajnos. Párhuzamosan nézegetem a Dna 75, és a Dicodes chippes készülékeket, még nem döntöttem melyik legyen. Szóval van mit pótolnom. Az Eleaf-t csak munkába szánom. Ha van egyéb készülék amit, erre a célra szívesen ajánlanál, szívesen veszem.
3 kedvelés