Eleaf iJust D20 Pod Kit 1500mAh 30W: Hol lehet rendelni még ilyet szerintetek?

Vape pen, állítható, restricted DL, MTL is, kompakt is, Mesh porik is , ez mind jó. De hol van még belőle? Valaki?

Szia!
Itt elvileg kapható.
Úgy vélem, csak dohányboltot üzemeltetők rendelhetnek a linkelt oldalról.
Egyszerűen kérdezz rá valamelyikben, hogy hajlandóak lennének-e neked megrendelni.

4 kedvelés

És miért pont ez ha szabad kérdeznem ?

Mintha kérdeztük volna hogy miért nem rta-zol ?

Igaz ez “csak” egy S…a többi közül.

5 kedvelés

Miért kellene? Amikor fél perc alatt kicserélhető porlasztók vannak, olyanok, amiket 2014-ben elképzelni sem lehetett.

1 kedvelés

Volt ilyen Ijust S-em feketében és SS-ben is, kiváló volt.

Tapasztalataim alapján ha megfelelően épített tankot használsz jobb élményt tud nyújtani mint egy porlasztós tank. Deeee továbbra is igaz ha neked ez megfelel akkor hajrá.

5 kedvelés

Építsen, akinek 6 anyja van ekkora mesh tank kínálatban.

4 kedvelés

Pont az általad rendelt Just Juice arománál például hatalmas különbségeket lehet észrevenni egy porlasztós mesh tank és egy épített tank között.

7 kedvelés

Egy szóval nem mondtam hogy kell.

Hidd el nem költséghatékonysági okból tekerek. (Engem itt elég régóta ismernek :blush:)

Nekem egy porlasztós ketyere sem hozta azt,ami nekem kell,pedig amit kigondoltam azt megvettem.

Persze csak kanthallal szereltet !

Ezért írtam én nem adnám oda több ilyenért sem amim van.

Ha neked megfelel akkor hajrá !

Nekem már sajnos nincs…de inkább tekerek,jobban élvezem így a desszertdohányaimat is.

7 kedvelés

Akkor 6 anyám van.

7 kedvelés

Neked is?

8 kedvelés

Megkérdeztem az összes muteromat, szerintük jobb, ha maradok az építésnél. :slightly_smiling_face:

(Bár az tény, hogy sokat fejlődtek a porlasztók…tehát ami jól esik :+1:)

9 kedvelés

Nekem is :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Még törpéből is több van Hófehérkének… :roll_eyes::sweat_smile:

6 kedvelés

Különben az ízeken, a kikapcsolódáson, a költséghatékonyságon és azon kívül, hogy teljes mértékben személyre szabott a tekerés élménye, nekem az is fontos szempont volt, hogy minél jobban függetlenitsem magam a gyártóktól. Így ha netán megszüntetnek egy-egy porlasztót, ez nem érint, mert itt figyel egy rakás vatta és huzal. :slightly_smiling_face:

Azért azt az egy indokot megértem, hogy egy porlasztót csak kicserélsz és kész. Az egyszerűségen kívül más előnyét én már nem látom. :woman_shrugging:t2:

7 kedvelés

Az építés az én időm mejben rituálisan elsülyedek. Törekszem megkomponálni mindig a legoptimálisabb tekerést magam részére . Melyel az adott aroma legutolsó rejtett ízét is előcsaljam. Intezitást adjak neki. Egyébként küldhetek M46 anyát 5dbot pluszba ha gondolja a delikvens. Igaz mindet légiúton hátha .

year GIF

1 kedvelés