Vape pen, állítható, restricted DL, MTL is, kompakt is, Mesh porik is , ez mind jó. De hol van még belőle? Valaki?
Szia!
Itt elvileg kapható.
Úgy vélem, csak dohányboltot üzemeltetők rendelhetnek a linkelt oldalról.
Egyszerűen kérdezz rá valamelyikben, hogy hajlandóak lennének-e neked megrendelni.
És miért pont ez ha szabad kérdeznem ?
Mintha kérdeztük volna hogy miért nem rta-zol ?
Igaz ez “csak” egy S…a többi közül.
Miért kellene? Amikor fél perc alatt kicserélhető porlasztók vannak, olyanok, amiket 2014-ben elképzelni sem lehetett.
Volt ilyen Ijust S-em feketében és SS-ben is, kiváló volt.
Tapasztalataim alapján ha megfelelően épített tankot használsz jobb élményt tud nyújtani mint egy porlasztós tank. Deeee továbbra is igaz ha neked ez megfelel akkor hajrá.
Építsen, akinek 6 anyja van ekkora mesh tank kínálatban.
Pont az általad rendelt Just Juice arománál például hatalmas különbségeket lehet észrevenni egy porlasztós mesh tank és egy épített tank között.
Egy szóval nem mondtam hogy kell.
Hidd el nem költséghatékonysági okból tekerek. (Engem itt elég régóta ismernek
)
Nekem egy porlasztós ketyere sem hozta azt,ami nekem kell,pedig amit kigondoltam azt megvettem.
Persze csak kanthallal szereltet !
Ezért írtam én nem adnám oda több ilyenért sem amim van.
Ha neked megfelel akkor hajrá !
Nekem már sajnos nincs…de inkább tekerek,jobban élvezem így a desszertdohányaimat is.
Akkor 6 anyám van.
Neked is?
Megkérdeztem az összes muteromat, szerintük jobb, ha maradok az építésnél. ![]()
(Bár az tény, hogy sokat fejlődtek a porlasztók…tehát ami jól esik
)
Nekem is ![]()
Még törpéből is több van Hófehérkének… ![]()
![]()
Különben az ízeken, a kikapcsolódáson, a költséghatékonyságon és azon kívül, hogy teljes mértékben személyre szabott a tekerés élménye, nekem az is fontos szempont volt, hogy minél jobban függetlenitsem magam a gyártóktól. Így ha netán megszüntetnek egy-egy porlasztót, ez nem érint, mert itt figyel egy rakás vatta és huzal. ![]()
Azért azt az egy indokot megértem, hogy egy porlasztót csak kicserélsz és kész. Az egyszerűségen kívül más előnyét én már nem látom. ![]()
Az építés az én időm mejben rituálisan elsülyedek. Törekszem megkomponálni mindig a legoptimálisabb tekerést magam részére . Melyel az adott aroma legutolsó rejtett ízét is előcsaljam. Intezitást adjak neki. Egyébként küldhetek M46 anyát 5dbot pluszba ha gondolja a delikvens. Igaz mindet légiúton hátha .