Pár hete tértem át a Vapera.
Feltűnt hogy a Dvarw-om drip tipje elég gyorsan koszolódik, lehet a többi is így néz ki csak azoknál nem látszik de itt nagyon feltűnő.
Ez mi lehet? Kicsapódik a liquid? Rosszul vattáztam a tankot?
Azért foglalkoztat ez mert mi van ha a tüdőbe jut ez a cucc.
Másnak is ilyen aki dvarw-ot használ?
Köszi.
Egyébként az enyhe hypos áztatás minden fehér/bézs műanyagra jó, ami nem anyagában sárgult. Nem marad nyoma, nem szoktam bekapkodni hyposan
Illetve ilyesmire a hidrogén-peroxid tabletta is jó.
Amúgy miért gondoljátok hogy ez a kondenz lecsapódás megáll a drip tipnél? Szerintem lecsapódhat egy kis része a tüdőben is, na meg a drip tiptől is be szívhatja az ember a liquid maradványokat. Bár gondolom még mindig jobb mint a kátrány.
Pár hét alatt én sem tudtam eldönteni
Talán most már sikerül eldöntenem.
Sétáltál már vagy bringáztál már a Széchenyi utcán délután 4 körül ? Na az marad a tüdőben a por és a stb
Volt már olyan neked hogy a liquid a szádba fröcskölt ? Hasonló ez is,csak ez megáll a drip tipnél .
És ha megfigyeled általában akkor amikor már használt a vatta végét járja…vagy eleve kevés estleg nagy slukknál.Ha szívás előtt kicsit belefújsz tovább elviselhető a kinézete…
Debrecenben a Széchényi utcára gondolsz? Végre valaki a környékről. Amúgy lehet igazad van és én tolom túl, igazából csak egy kis elgondolkozós dolognak szántam, ha nincs igazam az csak jó.
Na ez egy nagyon jó példa.
Remélem nem értem félre és a szmogra gondolsz. A szmog se áll meg a szádnál hogy lecsapódik és nem megy tovább mint szerintem a tank driptipjénél is lehet valamennyi liquid “kondenz” ami továbbmehet. Mindegy nem akarok fárasztani senkit a hülyeségemmel. Jó éjt mindenkinek.