Dvarw drip tip

Sziasztok!

Pár hete tértem át a Vapera.
Feltűnt hogy a Dvarw-om drip tipje elég gyorsan koszolódik, lehet a többi is így néz ki csak azoknál nem látszik de itt nagyon feltűnő.
Ez mi lehet? Kicsapódik a liquid? Rosszul vattáztam a tankot?
Azért foglalkoztat ez mert mi van ha a tüdőbe jut ez a cucc.
Másnak is ilyen aki dvarw-ot használ?
Köszi.

Szia az kondenz szerintem,nekem ilyen gondom nincs vele.

2 kedvelés

Mind ilyen, liquidtől függ, mennyire rakódik le.
Lehúzod, elöblíted, mehet vissza :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Rendben, akkor nem vészes.

Ezért szoktam le erről a fajta driptipről, egy idő után moshatod, akkor is elszínezi az anyagot.

1 kedvelés

Szia. Nekem is ilyen szokott lenni, ez csak kondenz. Nem lesz bajod tőle.

2 kedvelés

Hypoztam múltkor egy kis csészében mindet, fullos fehér/átlátszó lett.
Amúgy UH mosó is leszedi, ha kap egy 20 percet.

1 kedvelés

Bevallom a hypo kimaradt, de igazából ha gyújtasz egy máglyát és elégeted akkor se lesz nyoma, se. :rofl:

Egyébként az enyhe hypos áztatás minden fehér/bézs műanyagra jó, ami nem anyagában sárgult. Nem marad nyoma, nem szoktam bekapkodni hyposan :grin:
Illetve ilyesmire a hidrogén-peroxid tabletta is jó.

Én megvettem a gyári fekete drip tipet, azzal nincs ilyen gond… :sunglasses:

1 kedvelés

Amúgy miért gondoljátok hogy ez a kondenz lecsapódás megáll a drip tipnél? Szerintem lecsapódhat egy kis része a tüdőben is, na meg a drip tiptől is be szívhatja az ember a liquid maradványokat. Bár gondolom még mindig jobb mint a kátrány.

3 kedvelés

Pár hét alatt én sem tudtam eldönteni :stuck_out_tongue_winking_eye:
Talán most már sikerül eldöntenem.
Sétáltál már vagy bringáztál már a Széchenyi utcán délután 4 körül ? Na az marad a tüdőben a por és a stb :smiling_face:
Volt már olyan neked hogy a liquid a szádba fröcskölt ? Hasonló ez is,csak ez megáll a drip tipnél .

1 kedvelés

És ha megfigyeled általában akkor amikor már használt a vatta végét járja…vagy eleve kevés estleg nagy slukknál.Ha szívás előtt kicsit belefújsz tovább elviselhető a kinézete…

Debrecenben a Széchényi utcára gondolsz? Végre valaki a környékről. :slight_smile: Amúgy lehet igazad van és én tolom túl, igazából csak egy kis elgondolkozós dolognak szántam, ha nincs igazam az csak jó. :slight_smile:

3 kedvelés

Arra bizony,de a Piac utcát már nem mertem írni vagy a nagyálló környékét :joy:
Páralecsapódás másként :smiling_face:
Hideg-meleg :smiling_face:

Amúgy kb szinte minden nap a városon keresztül megyek kerékpárral, télen-nyáron. :slight_smile:

1 kedvelés

Na ez egy nagyon jó példa.
Remélem nem értem félre és a szmogra gondolsz. A szmog se áll meg a szádnál hogy lecsapódik és nem megy tovább mint szerintem a tank driptipjénél is lehet valamennyi liquid “kondenz” ami továbbmehet. Mindegy nem akarok fárasztani senkit a hülyeségemmel. Jó éjt mindenkinek. :slight_smile:

Olyan természetű, hogy szerintem 99 százaléka lecsapódik a nyálkahártyán.

Én szívok egy pár fajta kokszos ganajt, de tisztát köhögök, ha köhögök is ritkán. :slightly_smiling_face: ez engem megnyugtatott.

3 kedvelés

Azon nem látod :slightly_smiling_face:

Én a helyedben biztos nem aggódnék e miatt. Ez a trutyi tuti, hogy a tüdődbe kerül, csak picit finomabbra porlasztva :grin:
Végül is, ez lenne a cél…

1 kedvelés