Jah éppen időben reagáltam. Még volt egy belőle. Elég szorosan kiszámoltam.
Nem fogsz benne csalódni
Gaur-21. Tegnap kaptam meg én is, nem hiába van szétdicsirve.
Szerintem sem fogok benne csalódni, nem egy amatőr modrol van szó. Elég jó képességekkel bíró gépről van szó. Szerintem bőven kiszolgál ő már. El fogja bírni a clapton wotofo coilokat is.
Mindegy milyen nevű coilokat írsz le, egy jó dupla 18650-es is elbírja őket. Persze 2db 21700-as duhajabb, de én mindegyik modomat DL-re használom, ugyan úgy jók. Inkább akku kérdése ez szerintem, 18650-esekből is vannak igen kiváló darabok.
Nekem a Ceramic Black van, szerintem az is jól néz ki Pár hónapja használom, talán az egyetlen hátránya az akku kijelzés. Elég sokáig azt mutatja, hogy fullon van, illetve félig. Aztán ha már pirosba lép, szinte készítheted is a csereakksikat.
Ez így van, de azért nem mindegy, hogy 6 vagy 8ezer mah kapacitás van a zsebbe. Nagy lesz így a komplett készülék, de semmi pénzért nem mennék vissza 18650-re
Én Alien coilokat használok dualban 0,15 ohm ellenálással,70 watton,simán bírja!Samsung 40 T akkukal!
Én mindegyiket használom, egyenlőre van négy. Most jön az ötödik. Ebből csak a Gaur-21 a nagy aksis, a többi 18650-es. Véletlenül vettem 6db 21700-as akkut, úgyhogy kellett föléük egy mod is.Ez a figyelmetlenségem ára. De így utólag mindenképp jó tévedés volt
Már számolni sem tudok Hat darab van nem négy, de a két kicsit sosem használom már, így szinte feledésbe is merültek. A Freemax Maxus Max Pro kit ami úton van, nagyon kíváncsi leszek rá.
Ha esetleg valakit érdekelne Cigbest-ről iszonyat olcsón:
A YouTube random feldobta hogy nemsoká jön Dovpo Odin V2 dual 21700 mod.
Nah faxa ez a gaur 21, szépen dolgozik ízben és gőzben is. Folyás nincs, sem szörcsögés . Porlaszt ahogy kell (persze jól megépítve) Blotto Max RTA, single coil wotofo tricore clapton, 0.20ohm, 3mag, 50w
Dual 21700, 80/20 liquid, cherry-lime
Örülök, hogy nem okoztunk most sem csalódást! Rengeteg itt a felgyűlt tapasztalat…nem tudunk tévedni, na Jah, és szerények is vagyunk
És szépek. Kihagytad hogy szépek. Sose hagyd ki hogy szépek!
pláne én