Viszont szöget ütöttél a fejembe. Mesélj, milyen ízű az a pisztáciás? Komolyan érdekel!
Jóóóó. Picit talán kokszol
Lazán le tudom írni,pisztáciás szivar
simán pisztácia semmi dohány…
Nyomokban egy pici azért van
Az hogy én milyen ízeket érzek, nem releváns, de mikor egy rta ban max és akkor nagyon ki van maxolva 10 ml és kuka, akkor meglepő lett volna pori 1 hónap. Mondjuk ha csak áll benne, akkor lehet
Egyébként édeskés, picit talán füstös ízű, nem tudom meghatározni
Hát én dohányost szívok felváltva nekem már csak pisztácia jön át egy latakia után
Kb. annyi dohány lehet benne, mint egy NB IV-es csatárban de mint desszert
én is így érzem de marha fincsi…
Megy rá az enter
tedd amit tenned kell…
Nálam nem maradt aztán “tag”, mert én érzek a DC aromákon valami mellékízt, ami nekem fura. De sosem zárom ki, hogy én vagyok torzszülött
Brown Tabak és Royal Gold lett a top.
Van rá fényképes bizonyítékom, a DC pisztácia igenis fogyasztható rta-ból, több héten keresztül brikettgombóc előállítása nélkül.
De ezt csak az ellenségeimnek/általam nem kedvelt személyeknek kívánom, sok a szop@s a vattázással
Don Cristo vaníliás nekem max 2 hét dwarban dl. Egyébként a voopoo nak is van ez a tipusú pod rendszere az is bírta nagyon szépen vele
Nem.minndennapi a vattázása az tuti
Nem lenne türelmem hozzá
Abból. Furcsa jószág az a tank, nekem szerencsém van vele, mert 1,5 magra tekerve, 1.2 levegővel meglehetősen a komfortzóna közepébe ül be nálam, pont jó minden, az élet szép. Tágabb mtl-re vsz. 1.5 levegőig ok, a 2x2 lyuk viszont felesleges bele, mert a levegőoszlop közepén a lyuk csak 1.5mm
Szükebbre meg bajos építeni, nem szereti a szűk levegőket, igényelné a még kissebb magátmérőt, “átesik” a levegő a tekerésen. Ízben ilyenkor még mindig nagyon részletes, de tompulnak,fakulnak az ízek ugyanakkor. Nem egy univerzális, mindenkinek jó lehet-típusú rendszer, az építés egy átlag rta-hoz képest igazi szopóroller.
Mindent összevetve…nem bántam meg, szeretem ezt a kis vackot.
Köszi a leírást! Gondolkodtam rajta de 200euró+ az kicsit sok…bár már túl vagyok rajta…az 1.5-ös levegő miatt elvettem egyenlőre…Köszi.
DC vonal nagyon finom, de kiborító ahogy kokszol, teljesen ki vannak az idegeim tőle , el is engedtem a DC vonalat!
UI: - A válasz az, hogy talán, de végleges.
Ennyire én se voltam bátor, klón a picike.
Én nagyon szeretem, jó ízű, rettenetesen sokáig kitart egy építés, szép, finom, elégedett vagyok vele.
De nem ajánlom.