Egyszer egyhúzásra benyomtam a 2 dekás portoricot, rá egy korsó sört. 15 perc múlva nem láttam.
Akkor várok.
Az… Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt
Előfordult néha
Most láttam ezt a hozzászólást, nekem is volt szerencsém ehhez a kombóhoz, akkor először életemben fekete színű volt a róka Azóta a nevétől is kiráz a hideg
Discovery-ből vettem egy Parliament-et, longfill-t, kísérletezem mostanában dohányos ízekkel is, hát… A régi noname “dohányos” ízekre SEM emlékeztet, gyakorlatilag meg sem tudom mondani milyen ízű… Elvileg dohány és mogyoró, de a dohányból még talán valamit, mogyoró meg sehol. Pedig nagy reményeket fűztem hozzá…
A Parliament nálam 6 hét után volt jó (akkor még nem ismertem a kivonatosokat…). Utána volt is egy markánsabb íze. Átszokáshoz remek volt.
Viszont 3-4 hónapos korában (agyonütnek de leírom) elkezdett laposodni és kukoricásodni az íze.
Én mondjuk MTL setupban használtam, 18-25 Watton. 18-as nickkel. 30 vg/70 pg alappal…
Nekem elég…khmmm…hisztérikus a kapcsolatom a gyártó leveseivel. A szuperkoncentrátumok jöhetnek bármikor, 1,5-3% között keverve, a megfelelő időt kivárva fincsi dolgok lesznek. A Journey longfillek viszont szerintem utcahosszal vezetik a “legtöbb kidobott keverés” sok-sok éves versenyét, pedig azért erős mezőnyben indultak a hosszú évek alatt Egyszerűen nem vagyunk összehangolódva a longfillekel, volt, aminek a feléig kitartóan elküzdöttem magam, volt ami az első 6-8ml után lefolyó/ajándék lett, de nagy általánosságban csalódás a végeredmény. SC meg van itthon minimum 8-10db betárazva, a napi létezés része lett(én mindig a mentes változatot veszem )
Ha akarsz jobb Parliamentet, azt is megteheted hogy erősebbre kevered be.
Ha beért, és nem fogy rohamosan, hűtő → megakadályozza a corning hatást
Ha kell valami régi és odabaxós szintetikus, akkor Inawera PYRAMID 35 nm-ig hatásos.
A címhez is szólva: nekem az Old Captain szörnyű volt. De userhiba miatt is, bátran bekevertem 5 százalékkal, pedig szerintem a 2 is sok.
Egy édes, sütőrumos, kollégista emlékeket idéző kutya valamit kaptam.
Ha van annyi eszem, hogy 2 százalékkal indítok, akkor talán… (talán később dobom ki a taccsot)
MTL-ben tolom én is, kifejezetten a dohányos ízek miatt vettem kazánokat. 50/50, 3mg. Lehet félrerakom még pár hétre.
Sajnos nekem is kezd “öntsd a mosogatóba” érzésem lenni vele kapcsolatban, de hát sajnálom Az “SC” az mi?
Megjött benne az a “plusz”, utána viszont vagy fogyjon, vagy hűtő.
(A plusz íz nekem Tobacco Symphony+enyhe Mtype hangulatú volt, ez már segített cigi helyett magas Watton).
Saint Clouds
Köszi
Mennyi fájdalom egy ilyen picurka fiolában
Jó,hátsuper concentrate is lehet spórolj vele mert nem lesz…már csak longot kaptam.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.