Az elég gyors lehetett![]()
Erre kíváncsi leszek. Mondjuk a futárral remélem lehet majd egyezkedni, hogy mikor jön vissza, amikor én is itthon leszek
ez csak utólag jutott eszembe
Nem hívott csengetett… ![]()
már meg is rendelted??
Ha nem.nyitok ajtót, csak eljut a telefonig ![]()
Psszzt! Csak csendben ![]()
Psszt!Mert jönnek…
![]()
Illedelmesen oda kellett volna piccenteni nekik, h… Már elnézést uraim, de ez a cekk másra lett szánva… Sztem biztos h meg értették volna… ![]()
Én egyrészt ezért maradok a 9-11.5 értékek között, mert ennél feljebb nekem is melegszik. Ott van a hilda, pl… Sokan írják h melegszik. Nekem a fentebb említett értékek között épp h picit langyos a hilda is…
Így nem hangos neked?
Új tank, nekem, és első tekerés is… Legközelebb jobb lesz![]()
Tudom, csak tippet adtam, hogy lehet jobbá tenni. De akkor csendben leszek. Sorry.
Így szoktam ,nem kér sok vattát ,nem kell teletömni ![]()
De kinek hogy jobb ![]()
Szerintem a léellátás is jobb bajszosan vattázva, de nem ugatok bele inkább. ![]()
…nekem csak a javamra válik,ha minél több ötletet,megoldást látok Tőletek.
Szerintem mindenki szívesen olvassa a tapasztalataid, úgyhogy légyszi a jövőben is írd és mutasd! ![]()
Szinte mindannyiunknak van,volt és mindenki másképp csinálja ![]()
Persze hogy kipróbaltam sokat tőletek is ![]()
Amit az rta vonalon tanultam (amiota rta-im vannak), annak a 99%-át tőletek tanultam.. Úgyhogy csak rajta! Engedd ki, aminek ki kell jönnie… ![]()
![]()
![]()
Emlékezzetek vissza, az elején, mennyit bajlódtam a hildával. Most annyira hozzá szoktam, h nem válnék meg tőle semmi pénzért..
Így lesz ez majd a dwarv-al is, csak idő kérdése… ![]()