Miért pont Dani? Szubjektív tapasztalataim, valamint érvek és tények
Kedvenc mod-jaim azonkívül, hogy számomra szépek, átsegítettek az átszokás nehézségein, velem voltak a mindennapokban és hát sikerült párat tönkre is tennem belőlük. Alábbi felsorolás 3 év vépelésének összevetése két hónap Dicodes Dani Box 21700 használattal:
- Menü: Egyedi a menü rendszere, de hamar megszokható, mivel a „jóváhagyás” idő korlátos, nagy segítség a menü térkép.
- Fém ház: Az Ares 120 is bírja a „törödést”, de bizonytalan a működése, néha menetközben kikapcsol, akkukezelése nem a legjobb, a merülő akkumulátornál túl korán halványul az izzítás, már a másodikat fogyasztom belőle. 50+50 pénz.
- Impulzus izzítás: Már a Swag II-nél is imádtam, de az műanyag házas, már hármat összetörtem. 50+50+50 pénz.
- Előfűtés: Imádom, a Vaponaute VB22 is jól tolja, de a középérintkezőt már egyszer megkellett ragasztanom, mert billegett az 510-es csatlakozó a tankkal együtt. 50 pénz.
- TC üzemmód: még nem merült fel bennem az igény erre a „macerára”, mert az impulzus mode és az előfűtés együttese folyamatos és egyenletes élményt ad a Dani-nál, mindenféle kalibrálás nélkül is. Évekig TC-ztem a Cthulhu Hastur Mod-al is, tökéletes vape élményt nyújtott, bár egyszerű a SW-re és nincs benne impulzus vagy előfűtés, a fém ház is strapabíró… de kint felejtettem a napon és megdöglött a képernyője. Írtam a gyártónak a csere deszka miatt, még nem válaszoltak. 50 pénz.
- Ügyfél támogatás: Pont itt, a Vaperinán eltöltött olvasgatás bizonyította be számomra, hogy nincs kidobott Dicodes Dani Box cserealkatrész hiánya vagy megválaszolatlan megkeresés miatt.
Nem könnyű velem egy mod élete, ez az igazság. Jönnek velem a legfosadékosabb helyekre is éjjel-nappal, télen-nyáron. Cigaretta nélkül sem mentem sehová, persze azt megtudtam venni minden sarkon is, a vépet pedig nem. Talán ezért is fontos számomra kiemelten az üzembiztonság.
Egy Dicodes Dani Box 21700 pont éppen ma 270 pénz.
Nem kevés tudom. Ötször annyiba fáj, mint bármelyik fenti mod, de a fentieket a bekerüléssel és az amortizálódással együtt (is) figyelembe véve idén karácsonyra kaptam egy Dani-t a feleségemtől. A feleségem könyvelő. Egyszerűen kiszámolta Nekünk mi éri meg hosszú távon és mi nem, a cigarettázás biztosan nem. Ha gondom lesz vele, tudni fogtok róla. Már mint a mod-ról, ugye értitek…
ui.: A bőrtokom feleannyiba került, mint a gyári ajánlás (kb. 25 vs 50pénz), jó bőr ez is, mindenhol szoros, meg feszes de minden elemcserénél le kell vennem, mert különben nem férek hozzá az akkumulátor fedélhez. Nem a legkényelmesebb: