Volt iPhone-om…soha többet nem lesz
Miért ne? Szerintem remek ötlet!
Oké, meggyőztél. Mennyi kell?
Mert állítólag úgyis többel megy haza mindíg amennyivel jött
Én itt áldozat vagyok.
Telóról beszéltem. Azért már egy notebook más szint. Ott már elgondolkodnék én is az ár-érték arányon. Én azért a telefont használom arra amire való. És a droid nem tudja azt amit elvárnál tőle. Persze ez is nem kevés pénz kidobása után derült ki.
Nekem mindegy milyen mert vagy nő vagy férfi hív akármilyen a készülékem
Ugyan így vagyok a droiddal!
Droidban is nagyon sok extra van, de például 2 éve még nem tudta azt hogy ha beszélsz Viberen és jön egy hívás “GSM”-ről akkor csak bekopogjon és majd te eldöntsd hogy mi legyen, és ne ő automatikusan elrakja várakozni a Viber hívást.
Nekem 3 Hónapig volt "lánykoromban " Droid és nagyon zavart amikor VOIPon beszéltem az USAval
és felhívott a “zasszony” hogy kész az ebéd, az ellen oldalt kapásból eltette tartásba. utánna nem győztem magyarázkodni
De nekem a komplett rendszerem “alma”:
Viszont semmilyen Cloudot nem használok:
Viszont én nem is eszközökben gondolkodom, hanem rendszerben
És amennyire megsikerül valósítani ez igaz a VAPEre is
(igazából nem is “ellen” hozzászólás lett volna, hanem pont “erősítő” )
Tisztelettel
Mi kollégákkal 4-7 állandóan konferenciába vagyunk napi 8-15órát beszélünk fülessel vagy kihangosítón. Egyedül az alma bírja. Droid állandóan lefagyott, hol szétkapcsolt akkor ha ránéztem a navira lefagyott az egész rendszer. Szóval amire kell a droid alkalmatlan. Akkor ahogy te is írtad viber, whatsapp hívást a sima hívással nem tudta kezelni. Szóval igen. Van különbség. Ugyan ez van modoknál is! Ki kell mondani a mindenre is jó modnak ára van.
Ezek az akkuk jobban szeretnek feltöltve lenni. Sosem zavarja őket, ha bármikor felrakod. A leghosszabb elvi élettartamukat úgy lehetne elérni, ha állandóan 40-90 százalék közt tartjuk.
Valami rémlik, hogy a mobilszolgáltatódnál kell valami beállítást kérni, hogy voip mellett a gsm-et is tudd kezelni. Megérzésre te vodafonos vagy de a prohardver telekom topikban olvastam erről. Ennek már kb 2 éve…lehet azóta változott a szitu. Én magát az apple céget bojkottálom mert szerintem Steve Jobs is forog miattuk a sírjában. De inkább hagyjuk is ezt a témát…mindenki azt használjon ami szerinte számára a legjobb.