Dicodes - DANI SBS 18350 QI

Volt iPhone-om…soha többet nem lesz

1 kedvelés

Miért ne? Szerintem remek ötlet! :thinking:

Oké, meggyőztél. Mennyi kell? :smile:

1 kedvelés

Mert állítólag úgyis többel megy haza mindíg amennyivel jött :joy::joy::joy:

Én itt áldozat vagyok. :sweat_smile:

Telóról beszéltem. Azért már egy notebook más szint. Ott már elgondolkodnék én is az ár-érték arányon. Én azért a telefont használom arra amire való. És a droid nem tudja azt amit elvárnál tőle. Persze ez is nem kevés pénz kidobása után derült ki.

1 kedvelés

Nekem mindegy milyen mert vagy nő vagy férfi hív akármilyen a készülékem :joy:

Ugyan így vagyok a droiddal!

Droidban is nagyon sok extra van, de például 2 éve még nem tudta azt hogy ha beszélsz Viberen és jön egy hívás “GSM”-ről akkor csak bekopogjon és majd te eldöntsd hogy mi legyen, és ne ő automatikusan elrakja várakozni a Viber hívást.
Nekem 3 Hónapig volt "lánykoromban :slight_smile: " Droid és nagyon zavart amikor VOIPon beszéltem az USAval
és felhívott a “zasszony” hogy kész az ebéd, az ellen oldalt kapásból eltette tartásba. utánna nem győztem magyarázkodni :slight_smile:

De nekem a komplett rendszerem “alma”:

Viszont semmilyen Cloudot nem használok:

Viszont én nem is eszközökben gondolkodom, hanem rendszerben :slight_smile:

És amennyire megsikerül valósítani ez igaz a VAPEre is :slight_smile:

(igazából nem is “ellen” hozzászólás lett volna, hanem pont “erősítő” :slight_smile: )

Tisztelettel

2 kedvelés

Mi kollégákkal 4-7 állandóan konferenciába vagyunk napi 8-15órát beszélünk fülessel vagy kihangosítón. Egyedül az alma bírja. Droid állandóan lefagyott, hol szétkapcsolt akkor ha ránéztem a navira lefagyott az egész rendszer. Szóval amire kell a droid alkalmatlan. Akkor ahogy te is írtad viber, whatsapp hívást a sima hívással nem tudta kezelni. Szóval igen. Van különbség. Ugyan ez van modoknál is! Ki kell mondani a mindenre is jó modnak ára van.

1 kedvelés

Ezek az akkuk jobban szeretnek feltöltve lenni. Sosem zavarja őket, ha bármikor felrakod. :wink: A leghosszabb elvi élettartamukat úgy lehetne elérni, ha állandóan 40-90 százalék közt tartjuk.

4 kedvelés

Valami rémlik, hogy a mobilszolgáltatódnál kell valami beállítást kérni, hogy voip mellett a gsm-et is tudd kezelni. Megérzésre te vodafonos vagy :smiley: de a prohardver telekom topikban olvastam erről. Ennek már kb 2 éve…lehet azóta változott a szitu. Én magát az apple céget bojkottálom mert szerintem Steve Jobs is forog miattuk a sírjában. De inkább hagyjuk is ezt a témát…mindenki azt használjon ami szerinte számára a legjobb.

1 kedvelés