Te magad írod,hogy nem ismered a Dicodest de azért véleményt nyilvánitasz a modról és olyan emberekről akik használják de őket sem ismered.
Ha a kezedbe fogsz egy Dicodest és mondjuk egy Istick Picot (van mindkettő) ugyanazzal a kazánnal,ugyanaz a huzal,vatta ,kevert liquid,hidd el más élmény,finomabb.
Ez nem sznobság,akinek van ugyanezt fogja írni.
De az nem halandó…
@Ispy leírta a lényeget,megfordult nála is pár mod mint tudjuk ami a kezére áll mert válogatós ,ő is sokáig ellenkezett mert nem tetszik meg soha meg hasonló,de láss csodát
(Tuti most sem tetszik neki de jó ! )
ez így igaz ahogy mondjátok én már csak tudom igaz minim van de le sem rakommeg van picom is tényleg teljesen más.
ja és ha tehetném csak danikat vennék amióta meg van a narancs minimde hát na gyűjteni kellmert azért még szeretnék legalább 1 minit meg egy 21700 isja és a kék a kedvenc színem.
És te sem akartad mert nagy meg ilyenek erre tessék előbb-utóbb aki megteheti vált,legalább csak azért hogy kipróbálja milyen ,és marad a jobbnál.
Ez csak az én véleményem.
Nekem csak a stilus nem tetszik nem sza@rom a pénzt…én érezen magam szarul mert amiért megdolgozom azt erre is költöm.Tele a hócipőm azzal ha az ember valamit vesz vagy venne rögtön jön valaki és HúHáááá ennyibe kerül …és most itt nem csak rá gondolok hanem másokra is…
Bocs ma fáradt vagyok !
Sokszor írtam már……a cigi olcsóbb volt ugye ? Én ezt szoktam kérdezni.
Ma rendeltem meg egy ultroner alienot, a következő donornak.
Volt már ilyenem, de ez a sevo csipp nem jött be, ideje kibelezni egyet.
Maga a mod az szép pláne a stabfa dna
Ne tedd ! én ezzel a három D-vel kimegyek a világból,bár csak Debrecenbe készülök
Te meg szereted az olyan forrasztós kalandozásokat
Nem tüzifa kell.
Volt egy kék, azon gondolkodtam, de nem veszem meg 44k-ért, hogy kibelezzem.
Viszont formára, fogásra jó kis mod.
Mindenki arra kolti a megkeresett penzet amire akarja. Engem is meg szoltak tavaly, hogy harom motort es quadot csereltem. Es? En dolgoztam meg erte. Hagy csinaljak mar a penzemmel amit akarok. Vagy dugjam a dunyha ala?
75 font
De mi?
Van aki elissza. Van aki gyujti. Kinek mi.
Nem mindegy mi ? AAKCIÓS !
ultroner alieno stabfa
Bocs már nincs…pár napja még volt…
Mire ideér lesz az 100 is…