Én valahol 40-40 körül vagyok, de nem tudom, amit többször is megvettem azt mennyinek kell számolni?
Én 1 nek számoltam
De volt olyan tank amiből volt ötször kb
Ismerős…de én most már megérkeztem, még pár tank és megvan, ami kell.
Szép az a mod, nekem is bejön. Néztem a német shoppokban, 55 juro az ára. Létezik, h csak ennyi az eredeti?
Hát ha eredeti akkor kettőt kérek
Szia! Megírnád hogy milyen tekeréssel használod a hastur minit? (ha használod…)
Szia Bohus! Most is használatban van, de a madzag anyagára nem emlékszem.
Talán kanthal???
2,5 mm-es magon 5-6 menet, 1,16 Ohm és 12 Watt.
Az ellenállás értéke a lényeg és hogy szálhuzalból.
Nagyon szeretem. Újabban a rövid driptippel hajtom. Szép, egyszerű és finom és az egyetlen tank amit még(!!!) egyszer sem sikerült megfolyatnom…
én pl vagy ni80 28ga vagy kanthal 28ga használok ebben a tankban és elég az 5 menet 2,5 magraízre nem rossz adja nekem.
Én szintén 28GA,Khantal,5 karika
Köszi szépen! Az én mostani tekerésem is hasonló de úgy emlékszem hogy 6 vagy 7 menetet tekertem SS el. A rövid driptipet használom én is de forrósodik. Valószínűleg az SS miatt (?) Maga a tank viszont hűvös marad.
Szia! Megkérdezhetem honnan rendelted a Kizoku reneszánsz tankot? Nagy vágyam az a tank, ő lenne az első építős tankom. Már kajtatom, hogy feketébe rendeljek, de vagy nincs, vagy olyan oldalt találtam ahol 60 € a szállítási költség vagy épp megbízhatatlannak találtam az oldalt.
Előre is köszi.
Szia
Az egyik barátom szekrènyèben lapult onnan jött hozzám.
Szia,
Nehéz ügy, kifutott tank, @Szabolcs_Barna -nak van és úgy tudom nem használják, nem emlékszem eladta-e már.
Igen eladta azóta már láttam másnál is gazdát cserélt
igen igen már kb pár hete,hogy eladtam.
Intaste.de-n van, de nem emlékszem szállítanak-e hozzánk.
Miért váltál meg tőle? Itt most arra lennék kiváncsi, hogy mi vele a tapasztalatod?
Nem váltam meg tőle, még hirdetem.
Igazából azért válok meg tőle mert dvarw mtl fl kellene nekem amúgy semmi bajom vele
Köszönöm!