Sziasztok!
Használ valaki Hastur mod-ot? Hosszútávú tapasztalatokra lennék kíváncsi!
-akkumulátor használat
-hibák
-tartósság
-kopás
-TC
-fw update (elötte/utána)
Köszi
Sziasztok!
Használ valaki Hastur mod-ot? Hosszútávú tapasztalatokra lennék kíváncsi!
-akkumulátor használat
-hibák
-tartósság
-kopás
-TC
-fw update (elötte/utána)
Köszi
Sziasztok!
Több dolog miatt vettem elő ezt a régebbi bejegyzést. Nem régen volt van egy szavazás, többek közt mod témában is és mert ez a poszt mostanáig megválaszolatlan maradt. A megfelelése azért is aktuális, mert a “hosszútávú tapasztalatok”-ra volt kíváncsi @Higgins kolléga anno. Ugyan a kérdésfeltevéskor még javában cigarettáztam, 2021 május elsején álltam át vape üzemmódra és a Hasturt novemberben kaptam születésnapomra, de mostanra kiismertük és megkedveltük egymást.
Persze az is lehet, hogy már nem is kérdés a kérdés, már mindenki megvette és eladta a sajátját…
…kivéve engem. Én nagyon szeretem és meg is osztom Veletek, hogy miért:
Nekem az új firmware-el nem volt és nem is lesz tapasztalatom, mert ami működik azt nem bántom, a jelenlegi pont hogy az egyszerűség ötvözete a praktikummal. nem “verném” szét a mostanit, elvégre vaper lennék, nem pogromozó.
Mai áron az első találat 32.000 Ft-ért méri az Eliq.hu-n. Egy új Swag II kb 15.000, de már abból másfél év alatt a harmadikat ropogtatom. Bírom a Swagokat is , de úgy látszik Swagok nem bírnak engem.
Nekem így.
Köszönjük az írást. Ilyenkor mindig rá kívánok egy zöldre…
Pár hetes tapasztalattal ugyan de meg tudom erősíteni a leírásod. Tökéletesen működik és tényleg gyönyörű
Nekem nincs (még), de tényleg nagyon szép!
Ne csináljátok ezt,mert tetszett régebben is amúgyis 18650
Meg amúgy sincs rá kazánom
A ZÖD tetszik…
Silver!
Mindegy,valamelyik
Nem fogsz találni hozzá Ződ kazánt csak szivárványost
Nem használnám csak dísznek…mást használok.
De akkor kerti dísz! A házba csakis silver
Biztos hogy elmegy egy akkuval egy napig ? De én szívom fújom ha kell,ha nemígy szoktam őrlődni
Kertész is vagyok…de tényleg szép na…csak valahogy kimaradt
Nem, de egy tartalék aksi és már nincs is probléma
Hmmmaz van pár ,de akkor is
viszel aksit nem mindegy mennyi van a tatyóban?
76 juró
.
.
.
.
.
enter