Cső modot keresek

Sziasztok :heart_hands: vape véreim
cső modot keresek ami nem mecha azt nem merem :sweat_smile: Viszont a kialakitás az nagyon meg vett,
Főleg ezek a robosztus és punk kialakitásuak
Sub ohm (zeus-fatt rabbit) kazánnal szeretném használni viszont lehessen használni rta-val és rda-val és lehessen kapni a sourcemore-on. Cserélhető vagy beépitett aksi az mind1.
A válaszokat előre is köszönöm :heart:

6 kedvelés

Szia ! Nem értek a cső modokhoz ,de a SM-n egy sincs … Alapvetően sem sokkal találkoztam ami elérhető… főleg régebben jöttek ki ilyen mod-ok … . Mostanság max High end kategóriában láttam ezeket … Lehet érdemesebb lenne használtan keresgélni …

4 kedvelés

@Tyutyika téged keresnek :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Esetleg fél mecha és EU-ból?

https://www.barabrume.fr/blaster-mod-bd-vape#/71-couleur-gunmetal

8 kedvelés

Ez szép :heart:

5 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm :grin:

6 kedvelés

@Tyutyika nem vagy már? :roll_eyes:

6 kedvelés

Pont most akartam írni, hogy nem rémlik Tutyika nevű felhasználó :sweat_smile:

7 kedvelés

Így néz ki a fél mecha kit. Innen sajnos nem lehet beszerezni hacsak nincs ahogy korábban említettem angilai ismerős :smile:

De jön majd több francia shopba is.

5 kedvelés

Szia! Ha igazán akarod jelen pillanatban zsebbe nyúlós a történet. A cső modok 80-90% mecha vagy fél mecha. Amit ezek küzül bátran ajánlanék az nem az a kategória ami Kínai webshopból beszerezhető. Szabályozható és elérhető a Dicodes termékei. Sőt az általad felvázolt használati módhoz ott is csak két élhető darabból tudsz választani Dani 25 vagy Dani 32.5. Vagy használtban próbálsz beszerezni Ehpro 101 pro készüléket. Sub ohmhoz 18650-es készülék felejtős.

8 kedvelés

Na srácok, szerintem elkezdek cavinton forte-t szedni :grin:
Javítom is a tévesen írt hsz-t.

3 kedvelés

Szedem 3 éve…mit mióta? Tessék? :grin:

3 kedvelés