Cső modot keresek

Nem illő egy olyan eszközt negatív jelzővel illetni amihez láthatóan nem értesz.

9 kedvelés

igen, nagyon bonyolult az ohm törvény, egy 510-es csatlakozó, meg egy pin :frowning: De lehet, hogy nem is akarok érteni hozzá, mert leszarom.

2 kedvelés

Nem bonyolult,csak tudni kell használni,mondja ezt egy KEZDŐ :blush:

Az aspire modot amit reklámozol,és eladási célra ajánlgatod azt meg pont én szarom le :man_shrugging::victory_hand:

5 kedvelés

Furcsa stílus,rejtett profil.

6 kedvelés

Ha jól emlékszem előszőr nem volt rejtve, mert pár hozzászólásnál rá néztem!! Ha jól emlékszem áprilisi csatlakozó!!

4 kedvelés

Kicsit offenzív.

Nem szabad :sweat_smile:

Water Bottle Twitch GIF by TeamOrangeGaming

4 kedvelés

Igen!! Az a srác kezdte hasonlóan akivel Zolika “beszélgetett” kb 1 éve!! :grin:

5 kedvelés

Pontosan időbe nem tudom hova tenni mert akkor volt több is .

Comedy Rage GIF by Wakuma

5 kedvelés

Ráadásul, mintha csakis a cső modok léteznének,(nála lehet így is van) vagy másik fajta nem lenne jó/megfelelő. (lásd: mecha sz@rok)
:thinking: :wink:

8 kedvelés

Nem lenne gond a véleményével a stílus ahogy elő van adva nekem az nem tetszik úgy érzem másnak sem.A profilkép alapján erősiti a sztereotípiát.

7 kedvelés

Az autósat mindenképpen számomra legalábbis.
:wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Igen…mi meg a ford-ost. :grin:

5 kedvelés

6 kedvelés

akkor te most nagyon kemény vagy. Nem ajánlgatni töltöttem fel ide, viszont mivel van 9-10 db, AKÁR eladhatok 1-2-t ha valakinek bejön. Most megtudtuk, hogy ez nem te leszel, mert te leszarod, személyes sértettség okán, mivel magadra vetted a “szar-mecha” inget. Vehetted is nyugodtad egyébként, mert tényleg szar, nincs értelme, ócska kinézet…stb

3 kedvelés

Ahogy te is :blush:te kezdted.

Én csak mondtam hogy egy 130 euros Gus modomat sem adnám egy olyanért.

De tudod mit ? Igen kemény vagyok :face_blowing_a_kiss:

4 kedvelés

kemény akkor lennél, ha felnőtt férfi létedre, nem sírnád el magad, hogy valaki esetleg szarnak nevezett egy típusú terméket és nem kezdenél személyeskedésbe. szóval nem, nem vagy kemény, csak egy felnőtt bőrébe bújt gyerek. Legalább is az eddig látottakból. Ami taln sok is volt.

3 kedvelés

Hát, nagy kár!! :grin: Mondták már neked, hogy nagyon irigy vagy!! :rofl: Most akartam megkérdezni töled, hogy ha veszek egy Aspire cf modot 28 euróért el e cserélnéd velem!! :thinking:

5 kedvelés

Mi gyerekek összetartunk. A 6 anyámra esküszöm.

6 kedvelés

Rém kellemetlen a jelenléted.

6 kedvelés

Egyetértek veled.

6 kedvelés