Nem illő egy olyan eszközt negatív jelzővel illetni amihez láthatóan nem értesz.
igen, nagyon bonyolult az ohm törvény, egy 510-es csatlakozó, meg egy pin
De lehet, hogy nem is akarok érteni hozzá, mert leszarom.
Nem bonyolult,csak tudni kell használni,mondja ezt egy KEZDŐ ![]()
Az aspire modot amit reklámozol,és eladási célra ajánlgatod azt meg pont én szarom le ![]()
![]()
Furcsa stílus,rejtett profil.
Ha jól emlékszem előszőr nem volt rejtve, mert pár hozzászólásnál rá néztem!! Ha jól emlékszem áprilisi csatlakozó!!
Kicsit offenzív.
Nem szabad ![]()

Igen!! Az a srác kezdte hasonlóan akivel Zolika “beszélgetett” kb 1 éve!! ![]()
Pontosan időbe nem tudom hova tenni mert akkor volt több is .

Ráadásul, mintha csakis a cső modok léteznének,(nála lehet így is van) vagy másik fajta nem lenne jó/megfelelő. (lásd: mecha sz@rok)
![]()
Nem lenne gond a véleményével a stílus ahogy elő van adva nekem az nem tetszik úgy érzem másnak sem.A profilkép alapján erősiti a sztereotípiát.
Az autósat mindenképpen számomra legalábbis.
![]()
Igen…mi meg a ford-ost. ![]()
akkor te most nagyon kemény vagy. Nem ajánlgatni töltöttem fel ide, viszont mivel van 9-10 db, AKÁR eladhatok 1-2-t ha valakinek bejön. Most megtudtuk, hogy ez nem te leszel, mert te leszarod, személyes sértettség okán, mivel magadra vetted a “szar-mecha” inget. Vehetted is nyugodtad egyébként, mert tényleg szar, nincs értelme, ócska kinézet…stb
Ahogy te is
te kezdted.
Én csak mondtam hogy egy 130 euros Gus modomat sem adnám egy olyanért.
De tudod mit ? Igen kemény vagyok ![]()
kemény akkor lennél, ha felnőtt férfi létedre, nem sírnád el magad, hogy valaki esetleg szarnak nevezett egy típusú terméket és nem kezdenél személyeskedésbe. szóval nem, nem vagy kemény, csak egy felnőtt bőrébe bújt gyerek. Legalább is az eddig látottakból. Ami taln sok is volt.
Hát, nagy kár!!
Mondták már neked, hogy nagyon irigy vagy!!
Most akartam megkérdezni töled, hogy ha veszek egy Aspire cf modot 28 euróért el e cserélnéd velem!! ![]()
Mi gyerekek összetartunk. A 6 anyámra esküszöm.
Rém kellemetlen a jelenléted.
Egyetértek veled.