Arra mondjuk érzékeny! Sógorom vett egy klónt. Abban ezek a levezetők nem is voltak. Gyakorlatilag ott volt a két lyuk,azt ennyi. Mondta,hogy nagyon jó tank,egy baja van vele,letette a konyhaasztalra,nem lehet mozgatni mert akkor folyik,úgyhogy rábukva kell szívni. Otthoni tank. De ízlett neki.
Pedig a csöcsöket nem piszkáljuk, ezt mindenki tudja.
Pedig néha muszáj piszkálni
Megjegyzem,nem tudom tudjátok-e. Ha elveszne a levezető,akkor mesh lappal kiváltható. Nem okoskodok vagy degradálok senkit,csak nem mindenki szokta tudni.
Ismerem az érzést, ott van, hagyj fogjam már meg…aztán látod mi lett a vége.
Na ezt nem tudtam
Nekem egy yftk klón volt, de eladtam…hogy legyen hely majd az eredetinek…csak az ára, ajjjaj.
Ilyen mesh lapot felcsavarsz a lehető legszorosabbra,kb. 3-4 centit,és a kapott hengerr betolod a levezető helyére. Akkora hengert kell tekerned, hogy épp belemenjen a lyukba. Tökéletesen ellátja a feladatot.
Na szuper már ezt is tudom .
Csak kár hogy a fev nincs már meg
Pótolni!!! Nagy melegben ,híg levessel,jobb mint az eredeti levezető. Ezzel tuti nem áztat feleslegesen.
Van amin nem szabad spórolni! Az eredeti fev, az ilyen.
Meg a byka, az ataman, a prime, a dvarw, a…lista kva hosszú.
Igen! Na de egyszer csak vége!
5, ez a bűvös szám, se több, se kevesebb…ezt eddig is remekül sikerült betartani.
Amúgy a fent említett asztali verziót kipróbáltam, nem tudom milyen típusú klón volt, de nem is hasonlított az eredetire élményben.
Hát én most idenéztem magam mellé a kisasztalra. 8db szett. A másik szobában a sakktáblán még 2 tank. A többit elrámoltam mert azt hittem, hogy pár hetet ki tudok húzni azok nélkül
Tudod, hogy nekem kár ennyi szett, mert általában 2, azaz kettő darabot használok, aztán amikor vattázni kéne, akkor lusta vagyok elmosni és megépítek másik 2, azaz kettő szettet és kábé ez a ciklus megy körbe-körbe.
2 ízzel én beledöglenék az unalomba
Velem valami gáz lehet ezen a téren is, ahogy a szokásokat elnézem. Nekem 3 tankban ugyanaz az íz!
Ezt értelmezni sem tudom