Azt hiszem valahol mélyen elvesztem. Szívem lágy, mint a túlérlelt sajt.
Valakinek van tapasztalata ezzel a tankkal?
nekem nincs vele tapasztalatom nem is láttam,hallottam erről a tankról eddig de bitang jól néz ki szerintem pláne ss ben
ne,hogy beruházzak egy ilyenre néztem és még a leves kapacítása is elég jó szerintem a maga 4ml velde még csak a kosárban van igaz tegnap rendeltem meg a berserkert meg a colossalt majd lehet februárban veszem meg ha jól megy minden,úgyis jön az szja vissza
Ouch!Ez hány perce van fenn löpötin?Még nem is láttam
Na most ha miattatok nem fog maradni nekem…
Rajtam nem múlik az örömöd.Én majd akkor vásárolok ,ha a hűségpontjaimból tudok vásárolni valamit.Ahhoz meg még sokat kell vásárolnom.
Egyebbként mintha az alkotóknak leesett volna egy pár kamion bishop meg taifun alkatrész valahonnanKár,hogy még nincs robbantott képük …
Nekem az ára tűnik húzósnak. Illetve olcsónak drága, drágának meg olcsó. Szóval nem tudom mit is várjak tőle.
Most miért kell ennek ennyi darabból állnia?Így már nem is nézegetem
Egy kis Expromizert is látok benne.
Én meg Tauren Elite-et
Ott van például a sputnik,amire a fogam faj.Az se sokkal több ,meg az is volt már 60 akcióban(én hülye !)…
Ok,ez nem kell .Ehhez alapból kell vagy két ultrahangos gép az elmosásához
31 alkatrészt számoltam, 10-el kevesebb mint a Kayfun V4 esetében.
Egyszerű ez mint a faék
Szerintem a többi is kb ennyi darabból áll, így ránézésre.
Na olyanom se lesz
Egyébként igen, nem szedjük szét fulra úgysem egyiket sem. De egyébként tetszetős darab. Mindjárt meg is nézem mennyi.
Ennyi mütyür van benne? Amúgy szép kazán.
német csoportokban már-már gyakrabban bukkan fel mint a kayfun lite, inkább édesebb ízekhez lehet jó szerintem