Chariot RTA

Azt hiszem valahol mélyen elvesztem. Szívem lágy, mint a túlérlelt sajt.
Valakinek van tapasztalata ezzel a tankkal?

11 kedvelés

nekem nincs vele tapasztalatom nem is láttam,hallottam erről a tankról eddig de bitang jól néz ki szerintem pláne ss ben​:wink::blush:

4 kedvelés

ne,hogy beruházzak egy ilyenre néztem és még a leves kapacítása is elég jó szerintem a maga 4ml vel​:wink::blush:de még csak a kosárban van igaz tegnap rendeltem meg a berserkert meg a colossalt majd lehet februárban veszem meg ha jól megy minden,úgyis jön az szja vissza​:sweat_smile::joy::grin:

7 kedvelés

Ouch!Ez hány perce van fenn löpötin?Még nem is láttam :heart_eyes:

5 kedvelés

Na most ha miattatok nem fog maradni nekem… :angry:

4 kedvelés

Rajtam nem múlik az örömöd.Én majd akkor vásárolok ,ha a hűségpontjaimból tudok vásárolni valamit.Ahhoz meg még sokat kell vásárolnom.:rofl::rofl::thinking:

2 kedvelés

Egyebbként mintha az alkotóknak leesett volna egy pár kamion bishop meg taifun alkatrész valahonnan​:rofl:Kár,hogy még nincs robbantott képük …

3 kedvelés

5 kedvelés

Nekem az ára tűnik húzósnak. Illetve olcsónak drága, drágának meg olcsó. Szóval nem tudom mit is várjak tőle.

4 kedvelés

Most miért kell ennek ennyi darabból állnia?:thinking::joy::joy::joy::joy::joy:Így már nem is nézegetem​:joy:

1 kedvelés

Egy kis Expromizert is látok benne. :smiley:

5 kedvelés

Én meg Tauren Elite-et :slight_smile:

3 kedvelés

Ott van például a sputnik,amire a fogam faj.Az se sokkal több ,meg az is volt már 60 akcióban(én hülye !)…

1 kedvelés

Ok,ez nem kell .Ehhez alapból kell vagy két ultrahangos gép az elmosásához​:rofl:

3 kedvelés

31 alkatrészt számoltam, 10-el kevesebb mint a Kayfun V4 esetében. :rofl:

6 kedvelés

Egyszerű ez mint a faék :laughing:
Szerintem a többi is kb ennyi darabból áll, így ránézésre.

4 kedvelés

Na olyanom se lesz​:rofl:

1 kedvelés

Egyébként igen, nem szedjük szét fulra úgysem egyiket sem. De egyébként tetszetős darab. Mindjárt meg is nézem mennyi. :blush:

3 kedvelés

Ennyi mütyür van benne? Amúgy szép kazán.

1 kedvelés

német csoportokban már-már gyakrabban bukkan fel mint a kayfun lite, inkább édesebb ízekhez lehet jó szerintem

1 kedvelés