Calumette Goodies

A sok-sok teszttermék mellé érkezett még a Calumette-től néhány dolog a Goodies kategóriájukból is. Ezek olyan termékek amiket elég gyakran használhatunk a hétköznapok során, Calumette ikonikus indián törzsfőnökének arcképével díszítve.

Akad a kínálatukban még ezeken kívül kulacs, vape band, build mat és tanktartó is, de szerintem a legmenőbb és leghasznosabb is egyben, az a 24 részes precíziós csavarhúzókészlet. Nem csak kis helyen elfér, de a 24 csavarhúzófejnek hála nem lesz többé olyan, hogy nincs megfelelő méretű csavarhúzónk!

Nézzetek szét egyéb hasznos termékekért a Calumette Goodies kategóriájában!
A termékleírásokért plusz pont… :smile:

Köszönöm, hogy elolvastátok! Legyen szép napotok! :hugs:

14 kedvelés

Sajna felemelték a díjtalan szállítás minimumát 30€-ról…ez viszont nem jó hír :unamused:

7 kedvelés

Szerintem érthető, mert 30 eurót hamar el lehet érni, nekik menne rá a gatyájuk az ingyen szállításra. Én sem vagyok az a fajta aki havonta rendel, ha pedig rendelek akkor 8-10 aroma beugrik a korsárba és kb. meg is van az ingyen szállítás. Amúgy 49 euró (cirka 20ezer forint) annyira nem sok azért ma már, annyit simán el lehet költeni bárhol.

6 kedvelés

Még annyit kiegészítésként, hogy ez általában annak függvényében változik (emelkedik), ahogy a szállító cég emeli az árakat. Ez még így is a legkevesebb ingyenes szállítási limitek között van. Ha a szállítási költségeket nézzük sem vészes szerintem. Főleg ha magyar viszonylatban nézzük a dolgokat itt kb a szomszédba viszik ennyiért :sweat_smile:

6 kedvelés

Az meg a másik, igen. Például az MPL országon belül viszi kb annyiért (kicsit több mint 3000FT-ért) mint a franciák amennyiért ideküldik. Szerintem sem sok EU-s viszonylatban.

6 kedvelés

Oké, egyből hálás vagyok érte, hogy 8€-ra emelték azt ami eddig ingyen volt :imp:
Tudom, hogy drágult az élet…hiszen ez is volt a célja a covidnak, de pl a 2x-es szorzót már lehúzásnak gondolom bármilyen téren. Ehhez képest az ingyenből lett 8€ díj elég drasztikus. A megoldás az, hogy 50€-kell költeni. Ez még mindig 1000x korrektebb mint pl egy lángosos hiéna árképzése a Balatonon.

3 kedvelés

Az ingyenes szállítás 29€ felett volt valamikor ami most 5€ nem 8€.

Hát az attól függ, hogy mit vásárolsz ha közel van az ingyenes határhoz akkor megéri pluszba berakni valamit a kosárba, hogy ne a szállításra fizesd azt a pénzt ha nincs közel hozzá akkor nem éri meg.

6 kedvelés

Ingyen a szánk sem ér össze :man_shrugging:
Legalábbis nekem nem :smiling_face:

4 kedvelés

Mennyi? :heart::star_struck:
.
.
.
:grin::wink::+1:

4 kedvelés

Nem vagyok szégyenlős :joy::joy:
A mai,vagy a hetit szeretnéd tudni ?
A heti költésem az durvább volt :joy:

5 kedvelés

A tiéddel az enyém még pénzért sem! :joy::joy::joy::joy: (Bocsiiiii nem rólad szól, csak magas volt a labda.)

3 kedvelés