A sok-sok teszttermék mellé érkezett még a Calumette-től néhány dolog a Goodies kategóriájukból is. Ezek olyan termékek amiket elég gyakran használhatunk a hétköznapok során, Calumette ikonikus indián törzsfőnökének arcképével díszítve.
Akad a kínálatukban még ezeken kívül kulacs, vape band, build mat és tanktartó is, de szerintem a legmenőbb és leghasznosabb is egyben, az a 24 részes precíziós csavarhúzókészlet. Nem csak kis helyen elfér, de a 24 csavarhúzófejnek hála nem lesz többé olyan, hogy nincs megfelelő méretű csavarhúzónk!
Szerintem érthető, mert 30 eurót hamar el lehet érni, nekik menne rá a gatyájuk az ingyen szállításra. Én sem vagyok az a fajta aki havonta rendel, ha pedig rendelek akkor 8-10 aroma beugrik a korsárba és kb. meg is van az ingyen szállítás. Amúgy 49 euró (cirka 20ezer forint) annyira nem sok azért ma már, annyit simán el lehet költeni bárhol.
Még annyit kiegészítésként, hogy ez általában annak függvényében változik (emelkedik), ahogy a szállító cég emeli az árakat. Ez még így is a legkevesebb ingyenes szállítási limitek között van. Ha a szállítási költségeket nézzük sem vészes szerintem. Főleg ha magyar viszonylatban nézzük a dolgokat itt kb a szomszédba viszik ennyiért
Az meg a másik, igen. Például az MPL országon belül viszi kb annyiért (kicsit több mint 3000FT-ért) mint a franciák amennyiért ideküldik. Szerintem sem sok EU-s viszonylatban.
Oké, egyből hálás vagyok érte, hogy 8€-ra emelték azt ami eddig ingyen volt
Tudom, hogy drágult az élet…hiszen ez is volt a célja a covidnak, de pl a 2x-es szorzót már lehúzásnak gondolom bármilyen téren. Ehhez képest az ingyenből lett 8€ díj elég drasztikus. A megoldás az, hogy 50€-kell költeni. Ez még mindig 1000x korrektebb mint pl egy lángosos hiéna árképzése a Balatonon.
Az ingyenes szállítás 29€ felett volt valamikor ami most 5€ nem 8€.
Hát az attól függ, hogy mit vásárolsz ha közel van az ingyenes határhoz akkor megéri pluszba berakni valamit a kosárba, hogy ne a szállításra fizesd azt a pénzt ha nincs közel hozzá akkor nem éri meg.