Új bolt fransziában
Szállítás hozzánk 3.8 júró, 29.9 felett ingyenes, ami nagyon barátinak mondható, paypal, bankártya fizetés, szóval vásárlásra fel.
Új bolt fransziában
Szállítás hozzánk 3.8 júró, 29.9 felett ingyenes, ami nagyon barátinak mondható, paypal, bankártya fizetés, szóval vásárlásra fel.
A szerző törölte a hozzászólását
Szia @Ispy!
Most néztem az oldalt, eléggé baráti áron vannak a készülékek! Te rendeltél már innen? Nem tudod véletlenül, hogy az árban benne van az áfa? Nem érthető az oldalon, amit írnak.
Szia,
nem rendeltem, de ez eu, amit látsz azt fizeted.
én pl rta nem is találok az oldalon csak poris tankokat
Egy pár van, ha nem is sok
Remélem! Hiába EU, ha nem fizetsz 27%-ot, mert nincs azaz ioss, vagy mi a szösz rendszerük, akkor a futár kérni fogja tőled a plusz pénzt
EU-n belül nincs.
Vettem már a németektől, franciáktól, spanyoloktól cuccokat, ezeknél nincsen áfa meg vám, legalább is én még nem halottam olyanról, akinek kellett volna extrát fizetni.
EU-n belüli országból nincs vám. Kínából, Japánból, meg Angliából viszont van.
Viszont az áfa most nem tudom hogy megy, LPV-n már eleve magyar áfa szerint fizetsz, de csak akkor látod a végleges árat, ha beloginolsz.
Lpv-n igen,kumulus-on nem.Boltfüggő.
Lassan mindegyik shop benne van az IOSS rendszerben. Az Áfával terhelt árat kifizeted, és a shop fogja továbbutalni az adót a NAV-nak. Ha véletlenül valakivel 2x fizettetik meg akkor nem küldte tovább a shop a pénzt. Ilyenkor fel kell hívni a NAV-ot, hogy ez történt, és elvileg akkor továbbítják majd a csomagot, ha a shop atutalta az Áfát. Még nem kiforrott ez a dolog…
Gondoltam hátha érdekes lehet,október 13 -ig 20% kedvezmény minden termékükre.
Kód: 10ANS