Mindig ugyanazon az oldalon kokszodosik jobban a vatta. Miért? Már arra is figyelek ne legyen magasabban, ne legyen több. Nem igazán tudom mit csinálok rosszul. Persze ezen már látszik, hogy cserés, de mikor a bal oldalnak még semmi színe, a jobb már akkor is hasonlóan néz ki. Tanácsok?
Használj valami rendes tankot.
Nem lehet hogy amikor behúzod az az oldal vastagabb ? Én laikus úgy hogy nem használok rdta-t pedig van egy
Ez a legrendesebb tank ami valaha nálam járt!
Nem úgy fest. Egyébként is minek nézegeted?
Igen, igazad van, az egyik mindig vastagabb, de azt már direkt ritkitom… Lehet nem eléggé?!
Ha tölteni akarom, néznem is kell
Szoktad húzogatni ki-be? A vattát…miután beraktad. Ennél szebben nem tudom megfogalmazni, sorry.
A vastag fele kokszolodik…huzogasd a vattát ide oda kicsit egyenletesebb lesz az elosztása.Engem amúgy nem zavar…
Értem amit iraz ugen5, de csak minimálisan, nehogy a tekerés bánja
Akkor inkább csukott szemmel töltsed. Szívesen.
Húzd be a másik oldalról mint ahogy szoktad…
Tökéletes, akkor ez az oldal nem lesz kokszosabb.
Mindig is tudtam, hogy érdemes itt kérdezni.
Na hát már ezekért a válaszokért érdemes volt kérdezni tekerek, mindjárt mutatom a vatta állását
Csak szólj és segítünk…
Ránk mindig számíthatsz, ha baj van, mi mindig itt leszünk, hogy trollkodjunk kicsit.
De most komolyan: szerintem amikor behúzod feltorlodik a vatta és tömörebb lesz, ezért nem szállítja a levest úgy. Ezért kell ki-be mozgatni, az picit segít. Úgy is mindig vannak szép körmeid, azzal megtámasztod a tekerést. Vagy ne húz be annyi vattát. Vagy használj kantárt, azt nem tudja elhúzni az összes vatta sem.
Igy van ez segít…kicsit…
Na. Újra tekerve, vattázva, vatta huzogatva
Kíváncsi leszek holnapra milyen lesz. Nekem egyformanak tűnik a két oldal.
Lehet az egyik oldalt jobban szívod? Más ötletem már nincs.
Egyébként jól néz ki, én megvenném.