Byka v9, tényleg megéri?

Nincsen legjobb, ha a pénz nem lenne akadály egy 10 tankot kapásból megvennék, mert mindegyiket szeretem valamiért.

5 kedvelés

Most ciki azt mondani hogy igazad van :grin: én is így vagyok vele,mind másban domborít,vagy csak a kezem tekeri máshogy őket :rofl:pedig nem.

3 kedvelés

Lehetetlen küldetés…jóval10db fölött járok most elakadtam a byka-nál de volt már így kayfunal is… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

kell, hogy legyen egy aktuális legjobb…vagy gyűjtőknél ez már nem így megy?

4 kedvelés

Egyetértek!
Amit nem szerettem is jó volt valamiért.
Más nem azért, hogy elajándékozzam :joy:
Viccen kívül, tényleg nem lehet egyetlen jót mondani!

5 kedvelés

bár tudnám hamarabb küldeni,küldeném én de Olaszból jön​:blush::grin:1 hét csak itt lesz.

5 kedvelés

Tudom én!!! Így is hálás vagyok a gruppenért :grin:

Ki hagytatok most vettem ott aromát kénytelen voltam sokat venni, hogy ne legyen posta költség… :slightly_smiling_face:

Hát kihagytál minkeeet??? :scream::scream::scream:

1 kedvelés

Így vagyok vele én is… :thinking::joy:

1 kedvelés

Nem gyűjtöm őket ,csak kipróbálás céljából veszek (vettem) :grin:

2 kedvelés

Nem hiszem, hogy kéne legjobb, zenéből is egyik nap metál, másik nap meg house, vagy dance, vagy hiphop, amilyen kedvem van. Akkora óriási difiket én nem tapasztaltam a tankok között, inkább csak más mindegyik picit más. De ez szerintem teljesen szubjektív, ezért is nehéz ezt így definiálni.

5 kedvelés

Inkább gangbang, de szívesen. :rofl:

A magányos rendelők klubja megalakult… :slightly_smiling_face:

Jó, hát nem vagyunk gondolatolvasók. :grin:

Megoldom… :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Lehet,hogy egyedül maradok a véleményemmel,de számomra fontos a design is.Biztos vagyok benne,hogy használhatóságban,ízben,minőségben kiváló a By Ka.Viszont nekem nem tetszik a design.
Kövezzetek meg,de számomra ronda.Amúgy a német tankok tervezőibe se szorult túl sok fantázia.

3 kedvelés

Akkor már nem vagy magányos,ketten vagyunk :rofl:

2 kedvelés

Oké, értem, megértem. Igazából a kezdőknek adott volna támpontot “ennyi ember nem tévedhet” alapon.

2 kedvelés

Ki ne hagyjatok :joy:

1 kedvelés