Nincsen legjobb, ha a pénz nem lenne akadály egy 10 tankot kapásból megvennék, mert mindegyiket szeretem valamiért.
Most ciki azt mondani hogy igazad van
én is így vagyok vele,mind másban domborít,vagy csak a kezem tekeri máshogy őket
pedig nem.
Lehetetlen küldetés…jóval10db fölött járok most elakadtam a byka-nál de volt már így kayfunal is.. ![]()
kell, hogy legyen egy aktuális legjobb…vagy gyűjtőknél ez már nem így megy?
Egyetértek!
Amit nem szerettem is jó volt valamiért.
Más nem azért, hogy elajándékozzam ![]()
Viccen kívül, tényleg nem lehet egyetlen jót mondani!
bár tudnám hamarabb küldeni,küldeném én de Olaszból jön![]()
1 hét csak itt lesz.
Tudom én!!! Így is hálás vagyok a gruppenért ![]()
Ki hagytatok most vettem ott aromát kénytelen voltam sokat venni, hogy ne legyen posta költség.. ![]()
Hát kihagytál minkeeet??? ![]()
![]()
![]()
Így vagyok vele én is… ![]()
![]()
Nem gyűjtöm őket ,csak kipróbálás céljából veszek (vettem) ![]()
Nem hiszem, hogy kéne legjobb, zenéből is egyik nap metál, másik nap meg house, vagy dance, vagy hiphop, amilyen kedvem van. Akkora óriási difiket én nem tapasztaltam a tankok között, inkább csak más mindegyik picit más. De ez szerintem teljesen szubjektív, ezért is nehéz ezt így definiálni.
Inkább gangbang, de szívesen. ![]()
A magányos rendelők klubja megalakult.. ![]()
Jó, hát nem vagyunk gondolatolvasók. ![]()
Megoldom…
![]()
Lehet,hogy egyedül maradok a véleményemmel,de számomra fontos a design is.Biztos vagyok benne,hogy használhatóságban,ízben,minőségben kiváló a By Ka.Viszont nekem nem tetszik a design.
Kövezzetek meg,de számomra ronda.Amúgy a német tankok tervezőibe se szorult túl sok fantázia.
Akkor már nem vagy magányos,ketten vagyunk ![]()
Oké, értem, megértem. Igazából a kezdőknek adott volna támpontot “ennyi ember nem tévedhet” alapon.
Ki ne hagyjatok ![]()