Nincsen legjobb, ha a pénz nem lenne akadály egy 10 tankot kapásból megvennék, mert mindegyiket szeretem valamiért.
Most ciki azt mondani hogy igazad van én is így vagyok vele,mind másban domborít,vagy csak a kezem tekeri máshogy őket pedig nem.
Lehetetlen küldetés…jóval10db fölött járok most elakadtam a byka-nál de volt már így kayfunal is…
kell, hogy legyen egy aktuális legjobb…vagy gyűjtőknél ez már nem így megy?
Egyetértek!
Amit nem szerettem is jó volt valamiért.
Más nem azért, hogy elajándékozzam
Viccen kívül, tényleg nem lehet egyetlen jót mondani!
bár tudnám hamarabb küldeni,küldeném én de Olaszból jön1 hét csak itt lesz.
Tudom én!!! Így is hálás vagyok a gruppenért
Ki hagytatok most vettem ott aromát kénytelen voltam sokat venni, hogy ne legyen posta költség…
Hát kihagytál minkeeet???
Így vagyok vele én is…
Nem gyűjtöm őket ,csak kipróbálás céljából veszek (vettem)
Nem hiszem, hogy kéne legjobb, zenéből is egyik nap metál, másik nap meg house, vagy dance, vagy hiphop, amilyen kedvem van. Akkora óriási difiket én nem tapasztaltam a tankok között, inkább csak más mindegyik picit más. De ez szerintem teljesen szubjektív, ezért is nehéz ezt így definiálni.
Inkább gangbang, de szívesen.
A magányos rendelők klubja megalakult…
Jó, hát nem vagyunk gondolatolvasók.
Megoldom…
Lehet,hogy egyedül maradok a véleményemmel,de számomra fontos a design is.Biztos vagyok benne,hogy használhatóságban,ízben,minőségben kiváló a By Ka.Viszont nekem nem tetszik a design.
Kövezzetek meg,de számomra ronda.Amúgy a német tankok tervezőibe se szorult túl sok fantázia.
Akkor már nem vagy magányos,ketten vagyunk
Oké, értem, megértem. Igazából a kezdőknek adott volna támpontot “ennyi ember nem tévedhet” alapon.
Ki ne hagyjatok