Plusz ez…mert szép is vagyok…
Jó,az lehet hogy ELŐ szüli ajcsi
Alkalmat mindig lehet találni csak az okot kell megkeresni.
Na ez az amit mi “férfiak” nagyon tudunk
Szeintem ebben egyformák vagyunk
"úgymond"belevittünk a bűnbe
Taifun-al ugyan az a baj mint a kayfunal klón az szar.Nekem az ízre jobb a prime.Fev meg orbítális nagy
Ez legyen szerintem a legnagyobb “bűn”
A legnagyobb bűnöm ez,hogy a vape cuccokra sokat költök.Az ,hogy Balázs fiamra meg mindent az nem bűn.
Minden + sok = ?
Ez minimum 2 állás
Most csak annyi a saját buszom eladtam.Amég volt addig 3 állás ment.
A sok-on kívül mindent…ami több is gondolom mint a sok. Totál érthető.
Nagynak nagy fejnehézzé teszi a modjaimat
Könnyebb építeni a biciklit mindtőltényleg m1 milyen vatta van benne működik a mujival is.
Nekem csak klónokra tellett, gtr eredetibe biztos jó, a klón szar, de eleve egy bonyolultra sikerült a bykához képest, de eredetit majd lehet egyszer…a fev szép, jó, szép nagy, de ízben nekem semmi extra, ebben a byka jobb, legalább is a klón, a prime klónnal nincs bajom, de az nem kezdő barát, az eleve mütyür tank decken sikerült még faragni, de én szeretem. Szóval a byka bája, hogy kezdők is könnyen be tudják üzemelni. Utána már csak egy a sok közül, kinek mi.
Kéne szerkeszteni az oldalon egy össznépi tank voksot (szavazást). Mindenki a legjobbnak tartott DL és MTL tankhoz tehetne pl 1-1 csillagot, amit aztán idővel átpakolhatna mikor talál jobbat.
a bishop jocsak azért mert még nem próbáltam nem vettem még bykat
Jó a bishop nem vitás.
Az enyém van hamarabb De addig nem ér ide hacsak @Szabolcs_Barna nem tud valami titkos teleportot vagy időgépet
Szóval beállok én is a “csordába” és majd visítozok nektek segítségért, hogy szarul tekertem
Bár a Byka elronthatatlan- csak érjen ide