Byka v9, tényleg megéri?

Plusz ez…mert szép is vagyok… :joy: :joy:

1 kedvelés

Jó,az lehet hogy ELŐ szüli ajcsi :grin:

Alkalmat mindig lehet találni :slightly_smiling_face::roll_eyes: csak az okot kell megkeresni. :joy:

2 kedvelés

Na ez az amit mi “férfiak” nagyon tudunk :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Szeintem ebben egyformák vagyunk :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

"úgymond"belevittünk a bűnbe :grin:

4 kedvelés

Taifun-al ugyan az a baj mint a kayfunal klón az szar.Nekem az ízre jobb a prime.Fev meg orbítális nagy

Ez legyen szerintem a legnagyobb “bűn” :slightly_smiling_face::+1:

1 kedvelés

A legnagyobb bűnöm ez,hogy a vape cuccokra sokat költök.Az ,hogy Balázs fiamra meg mindent az nem bűn. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Minden + sok = ?
Ez minimum 2 állás :smile:

Most csak annyi a saját buszom eladtam.Amég volt addig 3 állás ment.

9 kedvelés

Azért ez költöi túlzás. :joy:

3 kedvelés

A sok-on kívül mindent…ami több is gondolom mint a sok. Totál érthető.

3 kedvelés

Nagynak nagy :smiling_face:fejnehézzé teszi a modjaimat​:smiling_face:
Könnyebb építeni a biciklit mindtől​:smiling_face:tényleg m1 milyen vatta van benne működik a mujival is.

1 kedvelés

Szerintem nem…

7 kedvelés

Nekem csak klónokra tellett, gtr eredetibe biztos jó, a klón szar, de eleve egy bonyolultra sikerült a bykához képest, de eredetit majd lehet egyszer…a fev szép, jó, szép nagy, de ízben nekem semmi extra, ebben a byka jobb, legalább is a klón, a prime klónnal nincs bajom, de az nem kezdő barát, az eleve mütyür tank decken sikerült még faragni, de én szeretem. Szóval a byka bája, hogy kezdők is könnyen be tudják üzemelni. Utána már csak egy a sok közül, kinek mi.

6 kedvelés

Kéne szerkeszteni az oldalon egy össznépi tank voksot (szavazást). Mindenki a legjobbnak tartott DL és MTL tankhoz tehetne pl 1-1 csillagot, amit aztán idővel átpakolhatna mikor talál jobbat. :thinking:

4 kedvelés

a bishop jo​:grin::sweat_smile:csak azért mert még nem próbáltam nem vettem még bykat​:grin::grinning:

6 kedvelés

Jó a bishop nem vitás.

3 kedvelés

Az enyém van hamarabb :rofl::rofl::rofl: De addig nem ér ide hacsak @Szabolcs_Barna nem tud valami titkos teleportot vagy időgépet :grin:
Szóval beállok én is a “csordába” és majd visítozok nektek segítségért, hogy szarul tekertem :rofl:
Bár a Byka elronthatatlan- csak érjen ide :sweat_smile:

3 kedvelés