Igazad lett, mint mindig. A Berserker driptipje hozzá végkép nem jó, de van másik. A Siren driptije az egyetlen fém, ami van nekem, a leghosszabb, és a legszebb. O -gyűrűt már a kezdetektől fogva próbálok valami szorosabbat találni rá, de még így sem, hogy 4 tankom van, azoknak az összes tartozékával együtt. De be is lehet valamivel tekerni. Egyébként arra én is gondoltam, hogy a klónnál véletlenül rövidebre méretezték a kéményt, vagy magasabbra a palástot a kelleténél. Talán valami kávéautomatába való O -ring, vagy ha nem, marad a cérna. Tegnap ideiglenesen betekertem celluxszal, de csak azért, mert nem értem rá keresgélni. Már így is jobb.
Szervusz János !
Szívemből szóltál ! Én megoldottam van egy ignored gomb és megoldódik minden !
Azt nem szeretném…inkább megpróbálok segíteni…bár egyre nehezebb öregszem…lehet mindenki rossz passzba így állok hozzá…aztán majd kiderül.
19 bejegyzést új témára osztott fel: Fa megmunkálás
Használ valaki ilyen deszkával szerelt modot?
https://pwm.one/shop/index.php?route=common/home
Nos, úgy néz ki, hogy elsőre sikerült megépíteni a byka v9-et és a kayfun prime-ot is. Ami azért nagy szó, mert nekem nem szokott, meg amikor megláttam a prime deckjét, akkor kicsit összeszrtam magam, finoman fogalmazva. De valami csoda folytán működik, szóval én ajánlom mindkét tankot, aki ingert érez rá.
Nincs dryhit, nincs folyás, nincs szörcsögés, van íz.
Ha kell, egy hátrány, azok a driptipek, nekem egyik sem esik szájra, szóval a bykára is majd vadásznom kell másikat.
A Prime az egy kis csoda cucc sajna még csak 1 van (pedig klón).
Tekerni kellett megtanulni.
Még kezdő koromba kb. 3 éve, most már inkább 4 éve volt már nekem, de azzal sokat szívtam, sehogy sem volt jó, de ez a yftk klón eddig működik.
Vak tyúk is talál szemet
Tyúk? Kakas lesz az…
A szopóka rész a Bááájjjkkááánn, nekem se jött be!
Tény, ami tény. A By-ka V8 -at elég szegény AFC kínálattal adták. (3 kerek) De amit én gyártottam hozzá, azzal az ízek: super+super! Az eredeti diptipjét sajnos sohasem láttam. Szerencsémre a Siren2 driptipje 100 x jobb, mint a Berserkeré (Rövid, gömbölyű végű, fekete műanyag, a Siren 2 gunmetal fém, műanyag végű szopókával a végén.) Csak a képeken látottak alapján tippeltem, hogy azt kaphattam hozzá. Végre beérett a mindennapos használatra. Amióta elkészült hozzá az új 3 lyukú AFC, le sem teszem többé. Az lett nálam a number one.
Műszaki rajz, elnézést, ha nem elég egyértelmű. A 2 db 1-es furat a 4-es csavar sliccelésébe lett belefúrva ferdén, kb. 45 fokban. A csavar feje eszterga híján köszörülve lett 6-ról 5mm-re. Kívülről húztam rá egy szilikon csövet, így a folyadék nem hatolhat be oldalróla résbe. Tekerés: Ni80 28/40 clapton, 2mm magátmérő, 8 menet. (Nálam így kerek 1,00 ohm.) Alulról 2 mm -es fúróval fúrtam bele, a csavarfej furatai 1 mm átmérőjúek. Anyaga: vas (Fe).
Zsír a promó!
Kár,hogy Dl-lesz…
Ahogy nézem Alin már van Báájjjkkkaaa SE, ahogy @Janos_Groszeibl mondta a alap Vaperina tank! Vegyétek-vigyétek!
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20220305112036&SearchText=by+ka+se+sxk
Elmond mindent: Jó rohadt jó
Jó,jó,de most nem vehetek semmit
Letiltottam magam