Igazad lett, mint mindig. A Berserker driptipje hozzá végkép nem jó, de van másik. A Siren driptije az egyetlen fém, ami van nekem, a leghosszabb, és a legszebb. O -gyűrűt már a kezdetektől fogva próbálok valami szorosabbat találni rá, de még így sem, hogy 4 tankom van, azoknak az összes tartozékával együtt. De be is lehet valamivel tekerni. Egyébként arra én is gondoltam, hogy a klónnál véletlenül rövidebre méretezték a kéményt, vagy magasabbra a palástot a kelleténél. Talán valami kávéautomatába való O -ring, vagy ha nem, marad a cérna. Tegnap ideiglenesen betekertem celluxszal, de csak azért, mert nem értem rá keresgélni. Már így is jobb.
Szervusz János !
Szívemből szóltál ! Én megoldottam van egy ignored gomb és megoldódik minden !
![]()
Azt nem szeretném…inkább megpróbálok segíteni…bár egyre nehezebb öregszem..lehet mindenki rossz passzba így állok hozzá..aztán majd kiderül.
19 bejegyzést új témára osztott fel: Fa megmunkálás
Használ valaki ilyen deszkával szerelt modot?
https://pwm.one/shop/index.php?route=common/home
Nos, úgy néz ki, hogy elsőre sikerült megépíteni a byka v9-et és a kayfun prime-ot is. Ami azért nagy szó, mert nekem nem szokott, meg amikor megláttam a prime deckjét, akkor kicsit összeszrtam magam, finoman fogalmazva. De valami csoda folytán működik, szóval én ajánlom mindkét tankot, aki ingert érez rá. ![]()
Nincs dryhit, nincs folyás, nincs szörcsögés, van íz.
Ha kell, egy hátrány, azok a driptipek, nekem egyik sem esik szájra, szóval a bykára is majd vadásznom kell másikat.
A Prime az egy kis csoda cucc
sajna még csak 1 van (pedig klón).
Tekerni kellett megtanulni.
Még kezdő koromba kb. 3 éve, most már inkább 4 éve volt már nekem, de azzal sokat szívtam, sehogy sem volt jó, de ez a yftk klón eddig működik.
Vak tyúk is talál szemet ![]()
Tyúk? Kakas lesz az…
![]()
A szopóka rész a Bááájjjkkááánn, nekem se jött be! ![]()
Tény, ami tény. A By-ka V8 -at elég szegény AFC kínálattal adták. (3 kerek) De amit én gyártottam hozzá, azzal az ízek: super+super! Az eredeti diptipjét sajnos sohasem láttam. Szerencsémre a Siren2 driptipje 100 x jobb, mint a Berserkeré (Rövid, gömbölyű végű, fekete műanyag, a Siren 2 gunmetal fém, műanyag végű szopókával a végén.) Csak a képeken látottak alapján tippeltem, hogy azt kaphattam hozzá. Végre beérett a mindennapos használatra. Amióta elkészült hozzá az új 3 lyukú AFC, le sem teszem többé. Az lett nálam a number one.
Műszaki rajz, elnézést, ha nem elég egyértelmű. A 2 db 1-es furat a 4-es csavar sliccelésébe lett belefúrva ferdén, kb. 45 fokban. A csavar feje eszterga híján köszörülve lett 6-ról 5mm-re. Kívülről húztam rá egy szilikon csövet, így a folyadék nem hatolhat be oldalróla résbe. Tekerés: Ni80 28/40 clapton, 2mm magátmérő, 8 menet. (Nálam így kerek 1,00 ohm.) Alulról 2 mm -es fúróval fúrtam bele, a csavarfej furatai 1 mm átmérőjúek. Anyaga: vas (Fe).
Zsír a promó! ![]()
Kár,hogy Dl-lesz…
Ahogy nézem Alin már van Báájjjkkkaaa SE, ahogy @Janos_Groszeibl mondta a alap Vaperina tank! ![]()
Vegyétek-vigyétek! ![]()
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20220305112036&SearchText=by+ka+se+sxk
ha még nem láttátok volna ![]()
Elmond mindent: Jó rohadt jó
![]()
Jó,jó,de most nem vehetek semmit ![]()
Letiltottam magam ![]()
![]()
![]()
![]()