Box mod rendelés

Sziasztok. Már lassan tizen éve vapelek. Ma már csak dvarwot használok. Viszont modok terén sokat kipróbáltam és a pico lett az ami a kompaktsága miatt a legjobban bevált. Viszont a menetes aksi fedele az pár hónap után megadja magát bármennyire is óvatosan tekergetem. Tudtok esetleg valami alternatívát hasonló mod tekintetében aminél ez a hiba nem áll fent? Paramour sbs amit néztem de nem sok helyen kapni. A másik kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes készüléket rendelni aminél nem kell aggódni, hogy nem jön meg vagy elkobozzák, esetleg vámolás során lehetnek gondok. Régen rendeltem angliából, spanyolból, kínából, de most nem tudom mi lehet jó alternatíva. Próbáltam keresgélni az oldalon ezzel kapcsolatban de nem hozott eredményt.

Köszönettel, Zoltán

4 kedvelés

Healthcabin és Sourcemore webshopok ajánlottak, de kb 3hét amíg ideér kínából a csomag

9 kedvelés

Szia!

Innen nyugodtan rendelhetsz.2- 3 hét kb.mire megjön.Azt a szállítást kell választani,amiben benne van a vám is.

Pico plus is van:

7 kedvelés

Az első 46 dodoért egészen baráti ár … Tetszik is :heart:
Főleg ezüstben

5 kedvelés

Volt ilyenem,szerettem.Kicsi ahhoz képest,hogy 21700-as akksival is megy.Súlya azért van,mert fém az egész.

6 kedvelés

Köszi mindenkinek :slight_smile: szemezek még a cthulhu sentinel DNA val is. Viszont őt csak EU-s és angol oldalakon találtam. Vele esetleg találkozott már valaki? Illetve még a Dani sbs is tetszik de árban azt már túlzásnak tartanám. 3fvape-n láttam klón danikat rekavape néven de nem tudom mennyire lehet tartós és mínőségi az eredetihez képest.

3 kedvelés

Sajnos ritka .. ezüst színben tudok 1 helyen , ha érdekel

4 kedvelés

Igen azt megköszönném :slight_smile:

4 kedvelés

Privát megy .

4 kedvelés

Rendben köszönöm :slight_smile:

4 kedvelés