Nem találtam ilyen témát, gondoltam kiírom magamból a jó és rossz tapasztalataimat. Remélem lesz haszna másoknak ebből. Nagyon kivancsi leszek mások véleményére is:)
Hát ez egy nem egyszerű téma! Az aroma nagyon szemályfüggő. Néha szoktunk beszélgetni mi a jó, mi a rossz! 10aroma 3ember soha nem tudunk megeggyezni melyik a 3alja 3teteje! De énis kiváncsi vagyok! Nekem jelenleg a tuti az Al Carlo család az alja meg Flavour Art.
A Flavour Art kvját kóstoltad már? Tény h nem minden FA aroma jó, de a FA kvnál jobb kvt nem szívtam még. Finom pörkölt kv, ami nem túl édes, de az ry4 és a bécsi krémes is finom. Nekem fontos az ár is, ezért a shake and vape aromák kilőve. Lenyúlásnak érzem, miközben az aromák sokkal kiadósabbak. Olyan érzésem van a S&V cuccokkal, hogy valaki kitalálta, hogyan lehetne drágábban eladni, kevesebb aromát. Így
Ez igaz! Én sajna nagyon keresem azt az igazi dohányos ízt. És eddig ezt az Al Carlo hozta nekem. Rengeteg gyártót kipróbáltam eddig ez a legjobb! És most jelen állásom az hogy nem is veszek mást mert az összes csalódás, pénzkidobás volt!
Én kifezetten csak a gyümölcsös izeket szeretem
És mihez lehet hasonlítani a Latakiát?
Szia! A 7Leaves nekem idáig etalon 3hét érés után.Kellemes dohány íz,kicsit édes ízvilág én 5%-ba kevertem.
Hozzátenném , hogy az Al Carlo-t még nem kóstoltam. Ami bevált:
Black Note Kentuchy
Saint Clouds Veliefendi(de nincs már)
7Leaves.
Azt még nem.Milyen?
Most egy mix fogy.Tobacco symphony+DNB+pyramid.Úgy írnám le mint amikor a “hamutartóba” beszáll a egy kis kakaópor.Nem az én ízvilágom. De elfogy
Én az éveim alatt amiben soha nem csalódtam az elsőként a TPA majd ezt követően a Solub és immáron nekem is sikerült közelebbről megismerkednem az Al Carlo termék családdal. Ez utóbbi nagyon rendben van csak ajánlani tudom
Szia! Vegyél menthol kristályt 100%-ost és tegyél a levesedbe! Legtisztább,legerősebb és persze a legolcsóbb! Olyan mentolosra csinálod a levest amilyenre akarod!
Nincs mit! Azért finoman vele!
https://www.humanityaruhaz.hu/termek/mentol_kristaly_100_-os.html Én még gyógyszertárba nem vettem! Lényeg 100%-os legyen!